Word Teamer van Stichting ZuiderZee Zwerfdieren

Draag jij Stichting Zuiderzee Zwerfdieren een warm hart toe en wil je op een heel gemakkelijke, veilige en volledig transparante manier 1 euro per maand doneren? Dit kan door Teamer te worden voor onze Teaming group. https://www.teaming.net/stichtingzuiderzeezwerfdieren

Wat is een Teamer?

Er bestaat sinds een aantal jaren een geweldige, laagdrempelige en vooral veilige manier om micro donaties te doen. Een micro donatie is een donatie van € 1 per maand. Dit kan via : https://www.teaming.net

Hoe werkt het precies?

Op https://www.teaming.net kun je je registreren als Teamer (=donateur). Op de site vind je allerlei Teaming groups (=goede doelen), als Teamer kun je nu met 1 druk op de knop een goed doel naar je keuze steunen met een maandelijkse bijdrage van 1 euro. Je kunt dit ook weer heel eenvoudig stoppen mocht je dat willen. Deze maandelijkse euro wordt op de 10e van de maand automatisch van je rekening gehaald en volledig gestort op de gereserveerde rekening van de Teaming group. Er blijft nergens iets aan de strijkstok hangen. Dit van oorsprong Spaanse initiatiefachter de website www.teaming.net wordt namelijk betaald door donaties, fondsen en een eigen Teaming Group. En zij hebben een (Spaanse) bank gevonden die geen transactie kosten berekend.

Het is dus kosteloos, heel eenvoudig en echt veilig, want ondanks de beperkte middelen van https://www.teaming.net, hebben zij niet bezuinigd op de kosten van het beveiligen van hun systemen.

Wie doen het nog meer?

Ook diverse Nederlandse stichtingen hebben al heel succesvol een Teaming Group aangemaakt, zoals bv. Stichting Kattenbos, Stichting Poezensnuitjes en Stichting Wetland Cats.

Wat brengt het op?

Maar wat helpt nu 1 euro per maand? De kracht zit in het aantal Teamers. Teaming.net bestaat sinds 2012 en heeft nu ruim 9000 Teaming groups die inmiddels samen meer dan 12 miljoen euro ingezameld hebben. Bijvoorbeeld Stichting Poezensnuitjes, zij hebben sinds april 2017 met hun Teaming Group al bijna €8.000 ingezameld!

Wil je onze Teaming group ook zo succesvol maken? Ga dan naar https://www.teaming.net/stichtingzuiderzeezwerfdieren en wordt Teamer.

Alvast hartelijk bedankt!

Stichting Zuiderzee Zwerfdieren.