Wat is Sponsorkliks?

Bij Sponsorkliks kunt u bij bepaalde webshops online bestellen. Bij Sponsorkliks zijn veel goede doelen en sportverenigingen aangesloten. Als u via het goede doel of sportvereniging iets besteld bij een webshop verdienen zij hier een bepaalde percentage of bedrag over.

Kost dit extra geld?

Nee! U betaalt gewoon het bedrag wat u bij de bepaalde webshop bestelt. U betaalt niet meer.

Waarom zou ik via hier bestellen?

Nou dat is heel simpel. Alles wat wij hiermee ophalen kunnen wij gebruiken voor het opvangen van dieren. Dus u doet het voor een goed doel!

Waar kan ik allemaal bestellen?

Er is een geruime aanbod aan webshops waar u kunt bestellen. Ook bekende webshops zoals Coolblue, Zooplus, Thuisbezorgd, Albert Heijn, Bol.com, Mediamarkt, Expedia, KLM en ga zo maar verder. Het is er veel te veel om allemaal op te noemen. (Als u in het overzicht op “Meer winkels” drukt kan het laden enige tijd duren. Hij laad dan alle webshops waar u kunt bestellen en aangezien dit er aardig wat zijn duurt het laden enige tijd.)

Hoe werkt het precies?

Ga naar onze pagina van Sponsorkliks. U kunt hier uit een webshop kiezen waar u kunt bestellen. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u op de banner van de webshop klikken. Hier staat ook meteen bij wat voor soort percentage of bedrag u schenkt aan ons. Als u op de banner of bestel knop drukt word u automatisch doorgezonden naar de webshop. Als u eventueel meer informatie over de webshop wilt kunt u op de info knop drukken.