Onze sponsors

Stichting Zuiderzee Zwerfdieren is haar sponsors heel dankbaar voor hun steun. Zonder hun donaties en/of inzet, kunnen wij geen zwerfdieren behandelen, opvangen, plaatsen en is het onmogelijk om het aantal zwerfdieren in Lelystad terug te dringen. Op deze pagina brengen wij graag de bedrijven die ons ondersteunen onder de aandacht.

Dierenlot

Dierenlot
Stichting Dierenlot

Nog veel te veel dieren leiden in Nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.


Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezig houden, zoals de dierenambulances.


Zij hebben veelal financiële steun nodig voor het betalen van verbouwingen, aanschaf van materieel, medicijnen of bijvoorbeeld het betalen van operaties. Het zijn maar enkele voorbeelden.
Maar ook transport is een vaak voorkomend probleem. Veelal rijden organisaties rond met ambulances, bestelauto's of zelfs privéauto's, die qua onderhoud te duur worden om nog te gebruiken. De kosten van reparaties stijgen dan vaak de pan uit. Ook bij dit probleem willen wij hulp bieden! Door geheel gratis onze eigen DierenLot dierenambulances in bruikleen te geven. Zodat het vaak oude en dure rijdend materieel vervangen kan worden en er efficiënter gewerkt kan worden.
Uiteindelijk zijn dieren in nood hier het meeste mee geholpen!

Inzetrooster

Inzetrooster.nl
 inzetrooster.nl

Inzetrooster verzorgt de inzet van vrijwilligers bij Zuiderzee Zwerfdieren via een online rooster app.

Radio Lelystad

radiolelystad www.radiolelystad.nl

'Passie…..is wat Birgit Caminada en haar mensen hebben voor dieren.
Hoe liefdevol zij, haar team en de vele vrijwilligers zich inspannen om kat, hond of kip hun eigen thuis te bieden.

Radio Lelystad draagt Stichting Zuiderzeedieren dan ook een heel warm hart toe.
Graag geven wij  medewerkers van de stichting de gelegenheid om het laatste nieuws over de dieren te vertellen.

Elke 1e zaterdag van de maand, in het live programma “het Radio Café ”, tussen 12 en 15 uur. Met in het laatste uur  het wel en wee van de stichting.'

Petplan

LOGO_2014

banner_petplan

http://www.petplan.nl

Petplan is 's werelds grootste huisdierenverzekering met bijna 40 jaar ervaring. Inmiddels zijn er al zo'n 1.250.000 huisdieren bij ons verzekerd. Wij weten dus wat het beste voor uw huisdier is!

'Wij ondersteunen Stichting Zuiderzee Zwerfdieren graag. Als Petplan voelen wij ons maatschappelijk betrokken met zorg voor dieren".

Claudia

 

ontworpendoorclaudia@outlook.com

'Dieren bezorgen ons gezelschap, plezier en liefde maar helaas krijgen ze dat niet altijd terug... Daarom ben ik heel blij dat er mensen zijn die zich inzetten om dat te veranderen. Als ik daar een beetje aan mee kan helpen, dan doe ik dat natuurlijk graag!

De Telefoongids

 

www.dtg.nl

Wij als DTG vinden het fantastisch dat de Stichting Zuiderzee Zwerfdieren zich inzet voor de honderden zwerfdieren die in Lelystad onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven. Daarom steunen we ook graag deze stichting! 

DTG: Wij helpen ondernemers effectief online zaken te doen. Samen zoeken wij naar de beste oplossingen in online marketing die passen bij jouw bedrijf.

 

 

Hill's Nederland

iClicks Nederland

logo_i_clicks

www.iclicks.nl

'iClicks doet onze online advertising via Google Adwords. Omdat zij achter ons concept staan doen zij dit volledig kosteloos. Namens Team SZZ van harte bedankt’

Idexx Animana

logo-Idexx-Animana

www.animana.com

'Als Idexx voelen wij ons maatschappelijk betrokken met zorg voor dieren. Daarom steunen wij dit initiatief van harte.’

Corton

logo-corton

www.corton.nl

Corton, reeds 45 jaar DE leverancier van diervriendelijke verblijven. Ook de ZuiderZee kat spint er garen bij!

'Birgit, samen met je team veel succes toegewenst!’

Royal Canin

Royal Canin

www.rolyalcanin.nl

Kennis van en respect voor dieren. Dat is in een notendop de filosofie van Royal Canin.

'Royal Canin ondersteunt non-profit organisaties die actief castratie- en sterilisatieprojecten uitvoeren. Stichting Zuiderzee Zwerfdieren dragen wij daarom ook graag een warm hart toe.’

De Groene Sluis

 Logo De Groene Sluis brief

www.degroenesluis.nl

Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis zamelt door verkoop van tweedehands goederen geld in voor goede doelen in en rond Lelystad. Stichting ZuiderZee Zwerfdieren kreeg begin 2015 een bedrag van 2000 euro.

‘Wij zijn heel blij dat wij een deel van onze opbrengst hebben kunnen doneren aan Stichting Zuiderzeezwerfdieren. Wij hopen dat het goede initiatief dankzij onze donatie verder kan worden vormgegeven.’

AUV Veterinary Services

auvwww.auv.nl

AUV Veterinary Services is een groothandel van farmaceutische producten, voeding, instrumentarium, medische apparatuur en verbruiksgoederen voor dieren.

'Wij ondersteunen Stichting Zuiderzee Zwerfdieren graag. De stichting zet zich vol overgave in om het welzijn van dieren te verbeteren.’

Notariaat Fenneke Koster-Joenje

Notariaat Fenneke Koster-Joenjewww.denieuwenotaris.nl

Notaris Fenneke Koster-Joenje biedt aan om schenkingen kosteloos te formaliseren zodat fiscale aftrek mogelijk is.

‘Stichting Zuiderzee Zwerfdieren zet zich in voor zwerfdieren. Daarnaast pakken de betrokken vrijwilligers ook de oorzaak van het probleem aan. Dit doen zij onder andere door bewustwording te creëren bij mensen en door samen te werken met de gemeente en andere organisaties, waaronder de stichting Kittenopvang Moederloos.'

BIJL orthopedie

www.bijlorthopedie.nl

BIJL orthopedie schenkt jaarlijks 1% van de omzet aan onze stichting.

'BIJL orthopedie ondersteunt graag waar het kan. Zo wordt de klant zo goed mogelijk geholpen met de best mogelijke producten en diensten. Hiernaast wordt buiten het werkveld maatschappelijk bijgedragen. Hierbij zijn dierenwelzijn, sport en bewegen, en hulp bij armoede belangrijke thema's'.

Affectief

affectief                                                                               www.affectief.nl

Affectief verzorgde de raamdecoratie van Stichting ZuiderZee Zwerfdieren.                                 

‘Wij steunen de opvang van zwerfdieren omdat de stichting wordt gerund door een zeer gemotiveerd team dat waanzinnig goed werk verricht.'

Loyaltygroup B.V.

Loyaltygroup

www.loyaltygroup.nl

Loyaltygroup B.V. ondersteunt Stichting ZuiderZee Zwerfdieren door middel van haar loyalty systeem. Laten we hopen, dat er veel dieren mee geholpen worden en dat er heel veel spaarpashouders mee zullen doen aan de spaaractie voor dit goede doel.

Brandpunt Media

brandpunt-media

www.brandpuntmedia.nl

Brandpunt Media verzorgde het logo en de website van Stichting ZuiderZee Zwerfdieren.

‘Wij kennen Birgit als een bevlogen persoon die zich, belangeloos en zonder enige aarzeling, inzet voor het welzijn van dieren die het moeilijk hebben. Die passie en vastberadenheid: Hoe kun je daar nou 'nee' tegen zeggen?’

Project- en woningstoffeerbedrijf Uniek

logouniek

Project en woningstoffeerbedrijf Uniek leverde de vloer van Stichting ZuiderZee Zwerfdieren.

‘Wij steunen Stichting ZuiderZee Zwerfdieren omdat wij geloven in het goede werk van de stichting. De vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor kansarme dieren. Zij vormen een voorbeeld voor iedereen.'

Overige sponsors

5 euro rondje

logo-springkussen-lelystad

partytentverhuur

gravin-van-bylandt

dinamo-fonds

manders-brada

logo-delifrance

logo-flevopost

logo-sweetartzz

aan ut water

boehringer

dubbel op

de cantine

flinnies

virbac

hsl-horeca_service

klaassen