KERSTFAIR ZATERDAG 10 DECEMBER 2016!

kerst_flyerZaterdag 10 december a.s. houden wij voor het tweede jaar op rij de kerstfair!

Deze dag zal in het teken staan van het inzamelen van geld voor hulpbehoevende dieren.kerst_flyer_achterkant

Dit doen wij onder meer door verkoop van mooie gebruikte spullen die net als onze dieren een tweede leven verdienen. Ook organiseren wij een veiling en een loting én hebben wij een heuse kerstboomverkoop (vooraf reserveren kan!). Voor de kleintjes is er ook vertier; zij kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken als een heuse tijger!

Tussen de middag bieden wij tegen een kleine vergoeding een heerlijk kopje veganistische soep en echte oudhollandse erwtensoep aan, maar vanzelfsprekend hebben we de hele dag door heerlijke warme en koude versnaperingen. En hoewel de jaarwisseling nog even op zich laat wachten, hebben wij als tussendoortje of als toetje alvast niet te versmaden oliebollen en appelflappen.

Voor de veiling en de vlooienmarkt zijn wij nog steeds op zoek naar mooie bruikbare spullen. U kunt deze op werkdagen bij ons langsbrengen (indien niemand aanwezig bij de stichting, gaarne even melden bij de naastgelegen dierenkliniek). De opbrengst delen wij met Stichting Moederloos. Deze stichting zet zich in voor het socialiseren van kittens (en puppy’s), zodat deze een gezonde start van het leven tegemoet gaan bij hun nieuwe baasjes.

Wij treffen u graag op zaterdag 10 december aanstaande!

Onze kerstfair wordt dit jaar onder meer gesponsord door:

multicopylogologo-ptva-partyrentlogo-verweij-vastgoed