Inzamelactie Jumbo Dusselaar voor Stiching ZuiderZee Zwerfdieren groot succes

De filiaalhouders van Jumbo Dusselaar in de Jol hebben een groot hart voor dieren en besloten Stichting ZuiderZee Zwerfdieren, dat geen subsidie ontvangt, in augustus een financieel handje te helpen. Klanten van de Jumbo mochten in de supermarkt hun statiegeldbonnen inleveren in de speciale ZZZ-collectebus en dat bedrag gaat in zijn geheel naar de opvang en verzorging van (zwerf)dieren in Lelystad. Als kers op de taart boden filiaalhouders Henk en Heleen Dusselaar ook nog aan het opgehaalde bedrag te verdubbelen. Daardoor is het totale bedrag dat de Jumbo ophaalde voor de stichting uitgekomen op maar liefst 600 euro.
Birgit Caminada, dierenarts en oprichtster van ZuiderZee Zwerfdieren, is dolgelukkig met de hulp. “We zijn heel erg blij met de steun van onze buurtsupermarkt Jumbo Dusselaar en natuurlijk van alle statiegelddonateurs. Het feit dat zoveel mensen bonnetjes hebben ingeleverd, bewijst dat heel veel mensen een hart voor dieren hebben. We willen iedereen die ons heeft geholpen ontzettend bedanken!”
Maar, Henk en Heleen zijn nog niet klaar met al hun inspanningen voor de stichting. In de week van 4 oktober bieden ze ZZZ-vrijwilligers in hun winkel de gelegenheid om klanten op te roepen spullen die de stichting goed kan gebruiken – zoals voer, houtkorrels etc. – te doneren. Ook mogen de vrijwilligers flyers uitdelen aan de klanten, in de hoop meer aandacht te generen voor de stichting.
ZuiderZee Zwerfdieren is Henk, Heleen, hun medewerkers én de klanten vreselijk dankbaar voor hun constante steun en hulp, want dankzij mensen zoals zij kan de stichting zich blijven inzetten voor de dieren.