Terola

  • Categorie: Succesverhalen kat
  • Naam: Terola
  • Soort dier: Kat
  • Geslacht: V
  • Ras: Europees Korthaar
  • Gecastreerd/Gesteriliseerd: Gesteriliseerd
  • Gechipt: Ja
  • Gechipt: Ja
  • Loslopen: Tuin noodzakelijk

Succesverhaal

Kattenbelletje Beertje 😺:
“Hoi, kennen jullie me nog? Ik ben Beertje en sinds november woon ik in mijn ‘forever home’.
Ik probeer me in mijn nieuwe huisje net zo lief te gedragen als mijn naam doet vermoeden.
Het was niet makkelijk in het begin. Ik werd zomaar meegenomen! Eén van de kleine mensenkinderen ontfermde zich over mij en gaf me heel veel geduld en aandacht. Langzaam maar zeker kwam ik steeds verder om de rest van het huis te ontdekken. En wát een mooi huis heb ik nu!
Ik ga niet graag op schoot liggen maar knuffelen en geaaid worden vind ik hemels! Ook slaap ik ‘s nachts graag bij het kleine mensenkind.
Als ik trek heb in eten, schaam ik me niet om dat te laten weten. Met mijn liefste piepmiauwtje roep ik mijn mensen: ‘Ik heb honger!’. En ik heb veel dorst, ik ben gek op water. Gelukkig heb ik drie plekken in huis waar ik lekker kan drinken.
Naar buiten mag ik nog niet maar ik ben wel al eens naar buiten geglipt. Dat was ehm….niet helemaal de bedoeling, begreep ik. Toen ik buiten kwam had ik gelijk spijt en van schrik verborg ik me onder de heg van de buren. Na een paar uur ben ik gelukkig maar weer naar binnen gegaan. Daar was mijn personeel ook maar wat blij mee!
Een lieve knipoog van Beertje😻”

Stichting verhaal

Terola is een prachtig mooi zwart poesje van ongeveer 1 jaar oud, zwervend gevonden in Lelystad, samen met Spicey.

Via stichting Dierennoodhulp Flevoland zijn ze bij ons binnengebracht. Mensen waren ze totaal niet gewend en de eerste weken was het dan ook alleen maar blazen en vooral angstig om zich heen kijken, zwaar onder de indruk van wat er allemaal gebeurt. Zowel in de quarantaine als in het grote hok in de opname ruimte, hebben we ze bij elkaar gelaten, maar inmiddels lopen de beide dames al een tijdje los en zien we niet veel toenadering meer tot elkaar.

Terola is vooral binnen te vinden, is echt een knuffeltje geworden en houdt van spelen, eten en aandacht! Ze is een heerlijk meisje die soms nog wat op haar hoede is, maar vooral geniet van aandacht!

Voor Terola zoeken we bij voorkeur een huisje met tuin, mensen die met haar willen spelen en haar veel aandacht kunnen geven, want dat vindt ze heerlijk!

Heeft u belangstelling in Terola? Vul dan onze adoptieformulier in.