Monique Oosterboer

  • Categorie: Vrijwilligers
  • Naam: Monique Oosterboer

Ik ben altijd al een kattengek geweest en ook met huisdieren opgegroeid; ik kan me geen leven zonder katten voorstellen! Uiteraard heb ik ze zelf thuis ook ???? Katten hebben aantrekkingskracht op me ; hun eigengereidheid , soeplesse ,mooie uiterlijk en verschillende karakters, elke kat is weer uniek.
Doordat ik anders ben gaan werken in mijn reguliere baan, hou ik iets meer daguren beschikbaar. Via FB had ik de stichting ontdekt, en heb hen toen een bericht gestuurd; van het een kwam het ander en inmiddels ben ik hier aan de slag bij de kattenverzorging en schoonmaak.
Ik vind het echt enorm leuk om op deze manier iets positiefs bij te dragen om deze kwetsbare dieren een beter leven te geven. Elke keer als ik er heen ga ben ik weer benieuwd hoe het met ze gaat en wordt ik vrolijk bij binnenkomst als ze me komen begroeten.
Er werken zoveel vrijwilligers hier met ook allemaal een groot hart voor dieren en dat is erg inspirerend. Er is in 1 jaar tijd al zoveel werk verzet, ik weet zeker dat we nog veel verder kunnen groeien en hopelijk veel dieren kunnen helpen en aan een veilig en gelukkig huisje helpen!