Kitten-time!

  • Categorie: Huisje gezocht kat

Van de zes kittens uit dit nestje zijn er nog 3 beschikbaar! Helemaal klaar voor hun nieuwe avontuur. Na een liefdevolle verzorging na een moeizame start van hun leventje, mogen ze gaan verhuizen. De kittens hebben inmiddels hun 2e enting gehad, zijn meerdere keren ontwormd en ontvlooid en zullen met 6 maanden gecastreerd worden.


Dirk is de echte gangmaker van dit stel! Hij is een echte dondersteen, nieuwsgierig en natuurlijk heerlijk speels, maar bovenal gewoon een vrolijk mannetje. We plaatsen hem bij voorkeur in een huis waar al een andere (jonge) kat is.

Bert en Paul zijn beiden wit met zwarte vlekken . Bert is een sociaal katertje, laat zich aaien, maar moet eerst wel even wennen. Hij is super fanatiek in z’n spel, springt en rent heerlijk in het rond. Hij heeft een echt lief karakter, spint er snel op los. Paul is eveneens een lieverd, maar nog wat meer op z’n hoede. Hij is ook niet zo van drukte, is de laatste die zich meldt voor eten en als het te druk wordt, de eerste die weer wegloopt. Als de rust weer terug is, komt hij nog wel weer eens kijken. Paul trekt zich erg op aan Bert en we zoeken voor hen een rustig huisje.

Als u interesse heeft in een van de koppeltjes kunt u onze vragenlijst invullen, dan nemen wij contact met u op.

Dirk

Bert

Paul