Fredje

  • Categorie: Succesverhalen kat
  • Naam: Fredje
  • Soort dier: Kat
  • Geslacht: M
  • Ras: Europees Korthaar

Succesverhaal

Kattebel van Fredje:
“Ik doe overal alsof ik thuis ben, omdat ik thuis ben. Voor veel mensen is het moeilijk te geloven dat een relaxed model als ik ooit zwerfkat was, maar ’tis. Toen ik voor het eerst in de opvang kwam zei ik ook tegen iedereen, kat en mens: wat leuk voor jullie dat ik er ben! Wel wat kwaaltjes had ik, maar dat mag mijn pret niet drukken.
Omdat ik zo lekker makkelijk in de omgang ben en bovendien bij elk interieur pas, verwachtte mijn vriendjes en vriendinnetjes dat ik vast snel geadopteerd zou worden. Dat is de waarheid als een kat gebleken, want al snel kreeg ik lieve mensen die ook drie lieve kleine mensen los hebben lopen.
Mijn nieuwe mensen dachten dat ik eerst wel even zou moeten wennen want ik heb een hoop meegemaakt en bladibla, maar Fredje hier is niet een gewone kat. Fredje is Heel Bijzonder. Fredje zit overal wel snorhaar.
Maar, ik moet wel zeggen dat ik het erg leuk vind dat ik nu ook kleine mensen heb. Ik vind de grootjes heel leuk en gezellig, maar die kleintjes zijn mijn leuksten en gezelligsten. Die spelen de hele dag met me en geven me kusjes en vinden me heel knap omdat ik high fives kan geven. Draai ik mijn poot niet voor om. Ik mag nog niet mee met hen buiten spelen, dus mijn oppermens zet me dan altijd even in de gang. Alsof dat mij tegen kan houden. Ik weet heus wel hoe ik een deur moet openmaken. Ik = Fredje.
Ook heel fijntjes aan de kleintjes? Als die hun bakjes eten krijgen laten ze van alles op de grond vallen. We weten allemaal dat alles wat op de grond ligt van Fredje is, dus ik kan wel zeggen dat ik tegenwoordig heel gevarieerd eet. Yoghurt? Lekker. Pasta? Lekker. Sperziebonen? O jaaaaa.
Dus allemaal, rustig ademhalen, kom nou: Fredje is natuurlijk helemaal op zijn pootjes terechtgekomen. High fiiiiiiiive!”

Stichtingverhaal

Fredje is leuk!! Heel erg leuk en super grappig, bijzonder en lief! Fredje is wel als zwerver gevonden in de omgeving van Marknesse en via de dierenambulance Noord Veluwe bij ons terecht gekomen. Hij is beslist niet bang of angstig in tegenstelling tot wat wij vaak bij ex-zwervers zien.

Fredje is vooral heel druk met alle indrukken die hij hier op doet. Amper tijd voor eten, want er zijn veel interessantere zaken om hem heen waar hij alles van moet weten. Een druk mannetje en hij kletst je de oren van de kop, maar op een super leuke manier. Wij zoeken voor hem een huisje met tuin en gewoon lekker veel aandacht!

Heeft u belangstelling in Fredje? Vul dan onze adoptieformulier in.