Franklin

  • Categorie: Huisje gezocht kat
  • Naam: Franklin
  • Soort dier: Kat
  • Geslacht: M
  • Ras: Europees Korthaar
  • Leeftijd: 5 (14-02-2013)

Dit prachtige viertal (Franklin, Theodore, Dwight en Hilary) komt uit Amerika en hebben dus al een hele vliegreis achter de rug, niet te geloven he?!
Hun baasje kon door omstandigheden niet meer voor hen zorgen en via de dierenambulance Noord Veluwe zijn ze bij ons terecht gekomen.

Dit koppel bestaat uit 3 super mooie grote zwart-witte katers (bijna niet van elkaar te onderscheiden, zo lijken ze op elkaar) en 1 prachtige zwarte poes. Ze hebben in een korte tijd veel meegemaakt, dus alles is nog erg spannend en dat merk je aan hun reactie. Toch zijn ze super lief en gesocialiseerd, maar als we ze rustig benaderen zijn ze goed aaibaar en genieten ze daar heerlijk van!
Theodore laat zich het meeste zien, om je voeten heen draaien en kopjes geven, met enig geduld komt het er gewoon allemaal uit, super leuk!
Dwight laat zich ook aaien, maar blijft nog wel in zijn hokje zitten. Aandacht vindt hij ok, maar zoekt het nog niet zelf op.
Hetzelfde geldt voor Franklin, die het huisje van de krabpaal inmiddels als zijn domein heeft geclaimd.
De enige dame van het stel, Hillary, is de meeste bange op dit moment, laat zich maar moeizaam aaien.

Hilary en Theodore zijn inmiddels samen verhuist. Voor Dwight en Franklin zoeken we nog een huusje waar ze samen die aandacht en de liefde krijgen.

Heeft u belangstelling in Dwight en Franklin? Vul dan onze adoptieformulier in.