Zwaantje

Zwaantje is een zachtaardig, lief en verlegen poesje, dat klein van stuk is. Geregeld is zij in de buurt van Lucy te vinden. Het lijkt er zelfs op dat zij wat steun zoekt bij Lucy. Zwaantje houdt zich wat meer op de achtergrond.

Zij is veel binnen te vinden. Het favoriete plekje van Zwaantje is een hangmatje in de krabpaal. Het perfecte plekje om heerlijk te slapen en te liggen doezelen.

Zwaantje mag ook meedrinken als Lucy geitenmelk drinkt: deze meisjes kunnen zonder problemen zij aan zij hun melk delen.

Zwaantje verblijft sinds juli 2023 bij ons in de opvang. Tijd voor een eigen gouden mand samen met Lucy. Doordat zij allebei bescheiden en rustig zijn, en zeker Zwaantje nog afwachtend is, is hun gewenste huis een rustig thuis.

Kleine kinderen zullen wat te spannend en onvoorspelbaar voor ze zijn. Een rustig huishouden of een rustiger gezin met oudere kinderen aan wie uitgelegd kan worden dat deze katten niet direct schootkatten zijn en echt op hun tempo moeten gaan wennen, daar zullen Lucy en Zwaantje goed passen.

Wilt u Zwaantje eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zwaantje

Zwaantje

Zwaantje en Lucy