ziggy-marley

Ziggy & Marley

Succesverhaal

“Hoi, ken je ons nog? Ziggy en Marley speaking! Ik, Ziggy, ga jullie vertellen over de gouden mand van mij en mijn maatje Marley.

Het verhuizen vonden wij doodeng! We kregen wel gelijk een eigen ruimte en eten, drinken en een wc. Ik verstopte me in een hoekje en Marley zat onder de ketel. Dat hebben we een flinke tijd vol kunnen houden. Gelukkig krijgen we zeeën van tijd van onze nieuwe mensen om te wennen.

Zo langzamerhand kruipen we uit onze schulp. Marley laat zich zelfs aaien! Ik vind dat echt nog veel te spannend…

Ach en als ik dan door het huis loop op zoek naar een plant die ik kan slopen, zie ik Marley in slaap op de bank tegen één van de mensen aan. Dat ziet er best heerlijk uit maar voor mij hoeft dat allemaal niet.

Maar als Marley en ik worden geroepen, zo: ‘Ziiiiggyyyy….Maaaarleyyyyy’, dan reageren we best want we zijn de slechtsten niet hoor!

En weet je wat? Er zijn meer harige dingen in huis! Cavia’s heten ze geloof ik. Fascinerende beestjes. Als je bovenop hun hok gaat zitten, kan je ze nog beter bestuderen…

Nou dan was dit namens ons de update. Zoals je kan lezen gaat het allemaal prima en hebben we vooral veel tijd nodig om te wennen aan onze nieuwe situatie. Maar met zulke lieve mensen als die van ons, gaat dat helemaal goed komen!


Stichting verhaal

Ziggy en Marley, een jong katertje en een jong poesje, zijn samen gevangen op dezelfde plaats. In de opvang is duidelijk te zien dat ze naar elkaar toe trekken, dus willen we ze ook heel graag samen plaatsen. Helaas zijn ze nog wel wat bang , maar inmiddels zijn ze te aaien. Omdat ze nog zo jong zijn (half tot één jaar oud) zijn wij ervan overtuigd dat met veel aandacht ze zich zullen ontwikkelen tot sociale diertjes! Wie wil ze deze kans geven?