Willem

Willem

Succes verhaal

Het gaat goed met Willem❤️
We ontvingen onlangs wat updates van onze ex bewoner Willem, die ieders hart gestolen had. En natuurlijk ook van zijn eigen mevrouw, bij wie hij nu een heerlijk leventje heeft.
Willem vermaakt zich uitstekend; hij babbelt er op los, speelt veel, knuffelt veel en slaapt graag????!
Willem vertoefd graag op zijn krabpaal bij het raam, zo is hij vlak naast zijn mevrouw als die aan het thuiswerken is.
Zo is Willem al verschillende keren in een videovergadering verschenen ????.
En hoewel Willem zelf graag babbelt, van zingen houdt hij niet laat hij zijn mevrouw weten: zelf mauwt hij er dan dramatisch doorheen en geeft kopjes.
Het is zo’n mooi portret en heeft dan ook volledig het hart van zijn mevrouw gewonnen.

Gouden mand bericht

Willem is LEUK! Wie komt er kennis maken met Willem???
Willem wil heel graag een eigen huisje en snakt naar aandacht! Een super leuke gezellige kater, dat is onze 8-jarige Willem.
Ook bij Willem ging het allemaal niet vanzelf en hij heeft inmiddels een behoorlijke (medische) geschiedenis. Overgenomen van een ander asiel kwam Willem in november vorig jaar bij ons binnen. Veel te zwaar en het leek erop dat hij suikerziekte zou hebben. Gelukkig is hij nu wat afgevallen en in z’n urine zijn geen sporen meer gevonden van suiker, dus da’s al mooi meegenomen.
Uit de eerste buikecho bleek een verdikte buikwand, vocht in de buikholte en ook de milt zag er niet goed uit. Na intensieve zorg en medicatie is een 2e echo gemaakt en waren deze problemen verdwenen, wederom dus heel goed nieuws!
Het enige dat we niet kunnen oplossen voor Willem is dat hij besmet is met FIV. En daarom zochten we voor Willem mensen zonder andere katten en met een appartement met een cat-proof balkon of een volledig veilig afgezette en afgesloten tuin, zodat hij niet meer in aanraking zal komen met gezonde katten. Een meneer of mevrouw die hem veel aandacht kan en wil geven is een vereiste, want Willem is nu eenmaal gek op kroelen en klimt binnen no-time heerlijk op schoot voor een knuffel. Op dit moment heeft Willem alleen een dieet, om te zorgen dat hij niet dikker wordt en geen last krijgt van z’n suiker. Op termijn kan hij zieker worden en z’n nieuwe personeel zal dus bereid moeten zijn om deze zorg en kosten op zich te nemen. Het kan nog jaren duren, maar kan ook sneller gaan, dat is niet te voorspellen.
Meer informatie over FIV kunt u hier vinden.