wifi

Wifi

Succesverhaal

Kattebelletje van Wifi❤❤❤
“Hoi, ik ben Wifi en ik wil jullie graag vertellen hoe het met mij gaat, sinds ik mijn gouden mand heb gevonden.
Toen ik pas bij mijn nieuwe mevrouw in huis kwam, had ze de hele zolder speciaal voor mij ingericht; iets leuks om mee te spelen, een mandje om in te slapen, eten en drinken. Maar ik vond het allemaal veel te spannend en kroop weg achter de schotten. De mevrouw zette de schotten open en zo kon ik niet meer verstoppen.
Ik denk dat de mevrouw zich een beetje zorgen maakte want ik had al twee dagen niet gegeten! Ik kon het niet helpen, ik was zo nerveus… Na die twee dagen kreeg ik trek en ging ik toch maar eten.
En mijn nieuwe mevrouw had zó veel geduld met me. Ze stond elke keer onder aan de trap en riep me. En elke keer kwam ik een stapje verder naar beneden. Toen ze me voor het eerst aaide, voelde ik hoe fijn dat was. En steeds meer ontdekte ik: ik krijg aandacht en liefde! En ik wil graag liefde teruggeven hoor! Wat mijn favoriete plek in huis is? Op schoot natuurlijk! Maakt me niet uit hoe warm het is. En ik ben best koppig want soms mag ik even niet op schoot, maar dan doe ik het na 5 seconden gewoon lekker weer. Het is gewoon zo heerlijk liggen.
Dus dit is mijn verhaal, ik ben een hele gelukkige kat: ik krijg lekker eten, drinken, ik mag naar buiten en ik heb een superfijne schoot tot mijn beschikking: het leven is goed! Miauw, van Wifi”

Wifi

Wifi

Wifi


Stichtingverhaal

Een 7-jarige zwart witte kater, die als zwerver bij een woning in Emmeloord is gevonden. Gelukkig zijn er mensen geweest die via de Dierenambulance aan de bel hebben getrokken, omdat Wifi er niet al te best uit zag. Uiteindelijk is hij dus bij de stichting terecht gekomen. Daar aangekomen is zijn gebit eerst eens goed behandeld. Na enige tijd in de quarantaine is hij nu al een tijdje “woonachtig” in de grote ruimte van het hostel. Helaas laat hij zich nog weinig zien. Duidelijk een ex-zwerver, die nog heel erg moet wennen aan zijn nieuwe leventje met een dak boven zijn kopje en aan mensen. Met veel geduld hopen we ook dat Wifi weer een aanhankelijke lieve kat zal worden, maar daar is nog wel wat tijd en energie voor nodig.