Vlekje

Vlekje

Vlekje is een bijzondere leuke spontane en gezellige jonge kater. Ook deze meneer heeft een zwerversverleden, want zijn eerste baasjes zijn het huis uitgezet en zodoende is Vlekje op straat terecht gekomen. Gelukkig werd Vlekje door buurtbewoners verzorgd, maar uiteindelijk hebben ze de dierenambulance ingeschakeld en is hij bij ons terecht gekomen.

In het begin leek Vlekje wel een “mannetje”, die z’n plek tussen de andere dieren echt aan het veroveren was en af en toe de confrontatie wel aanging, maar inmiddels is hij meer op z’n gemak, Vlekje is gewoon een makkelijke kat, zonder gebruiksaanwijzingen. Hij vindt alles leuk en vooral aandacht, daar geniet hij van en hij zal u dan ook overladen met aandacht, want daar weet deze meneer wel raad mee!

Aangezien Vlekje zwervend is geweest, vragen wij van zijn nieuwe personeel wel dat ze hem gedurende een aantal maanden binnen houden. Dit om te voorkomen dat hij weer de benen neemt.

Een huisje met (afgesloten) tuin zou fijn voor hem zijn. Een gezin met kinderen kan ook, maar een ouder echtpaar is ook een optie, het maakt eigenlijk allemaal niet zoveel uit.

Wie deze leukerd eens wil ontmoeten, vragen wij onze vragenlijst in te vullen.