Viooltje

Succesverhaal

De eerste berichten over Viooltje zijn heel positief. Ze heeft haar eigen ruimte waar ze zich terug kan trekken, maar ze loopt al door het hele huis. Het gaat ook goed met de twee andere katten en de hond in huis.

Huisje gezocht verhaal

Viooltje is in september vorig jaar bij ons binnen gekomen. Omdat zij in het begin zo vreselijk bang was, hebben wij haar even rustig de tijd gegeven om tot rust te komen. En dat is aardig gelukt. Zij geniet er het meeste van om in haar mandje in de buiten ren te zitten chillen. Naar andere katten is zij sociaal. Zij heeft een heel bescheiden en rustig karakter. Wel blijft zij bang en verlegen. Soms laat zij zich wel door een vrijwilliger aanhalen, maar het lijkt er meer op dat zij helemaal verstijft van angst dan dat zij dit erg fijn vindt.

Voor Viooltje zoeken wij een huis waar al een tamme kat aanwezig is zodat zij zich aan haar nieuwe maatje op kan trekken. Verder zoeken wij rustige mensen, zonder kinderen.

Op termijn zou Viooltje het erg fijn vinden om naar buiten te kunnen in een veilig afgezette tuin, waar zij niet uit kan ontsnappen.

Viooltje