Ukkie

Ukkie

Succes verhaal

Ukkie is samen met Anna geplaatst, hij heet nu Leon.

Gouden mand gezocht

Ukkie is samen met Lady Grey, Grizzly, Anna en hun kittens bij ons binnen gebracht. Allemaal ondervoed, met wormen en niesziekte. Vooral de kleintjes waren er slecht aan toe.
 
De kittens van de dames bleken kattenziekte (parvo) te hebben een hebben het helaas geen van allen gehaald.
De kans dat Ukkie en de dames het ook hadden was groot dus hebben ze nog een poosje in een aparte ruimte gezeten. Gescheiden van de andere katten om eventuele besmetting te voorkomen. Gelukkig bleek dat de dames en Ukkie niet besmet waren en zijn ze dus nu lekker tussen de andere katten in de grote opnameruimte. Vanuit daar kunnen ze ook fijn naar buiten de ren in.
 
Het stel raast en speelt nu naar hartelust door onze opvang, Ukkie is een speelse uitdager. Hij speelt heel graag met Anna maar vindt het ook leuk om de andere katten een beetje op stang te jagen. Aaien laat hij echter nog niet toe maar het wordt al beter.
 
We wilden ze het liefst met hun 4en in een huis plaatsen maar dat is misschien een beetje te hoog gegrepen ????Daarom mogen ze in setjes van 2. Anna en Ukkie lijken iets meer naar elkaar toe te trekken maar we zien regelmatig allerlei combinaties, ze kunnen het gewoon erg goed vinden met z’n vieren.

Ukkie