Trix

Trix

Succesverhaal

“Ik kwam in de opvang terecht omdat een mevrouw van mijn straat zag dat het niet heel goed met me ging. Vacht over been was ik. Slapjes ook. In de opvang was ik meteen heel populair, want hier zitten best een paar ex-straatkatten die heel kattig zijn, maar ik zit niet zo in elkaar. Ik hou van De Mens. Ik mag graag met ze knuffelen en goede gesprekken met ze voeren. Ik bedoel: de mevrouw van mijn straat was lief voor me, de mensen in de opvang waren lief voor me, mensen zijn lief en jay! Doe mij maar lekker veel mensen is mijn motto en dat is waarheid geworden, want nu heb ik een heel volkje lieverds voor mij alleen!
Sinds een paar maanden woon ik hier, bij Rosemarijn en haar volkje en ik vind het hier heerlijk. Ik mag hier zelfs naar buiten maar dat vind ik eigenlijk mwah. Ik heb wel genoeg straat gezien in al mijn levens. En buurkat Rakker vind ik ook een dweil.
Doe mij maar binnen, fijn bij mijn volkje. Lekker heel veel knuffelen en ik heb heel veel speelgoed dat ik graag met al mijn volkjes deel. Ze hebben hier ook een paar manden voor me, maar ik lig liever in de mensenmand met, jawel, mijn volkje. Als dank breng ik hen mijn muisjes op bed, zodat ze wakker worden in een zee van muisjes. Dat is toch heerlijk voor ze?
Waar mijn volkje is, ben ik. Als ze op de bank zitten, zit ik er ook. Soms vind ik dat ze gepoetst moeten worden, maar ze doen net alsof dat niet nodig is. Dat vind ik wel stom want ik wil alleen maar dat ze glanzend door het leven gaan. Net als ik!


Stichting verhaal

Trix, een schattig mooi lapje van ongeveer 1 jaar oud heeft ook een zwerversverleden. Ze zwierf al een tijdje op straat, maar werd steeds magerder. Een oplettende bewoonster heeft melding van haar gemaakt en ook deze dame hebben we opgevangen.
Trix is vanaf haar binnenkomst super lief en aanhankelijk, ze laat zich uitgebreid aaien en kan koppen als de beste! Met haar schattige miauwtjes laat ze ons zien hoe gelukkig ze is dat ze van straat gered is.
Haar gezondheid wordt langzaam ook beter, ze is al wat aangesterkt, maar ze is er nog niet helemaal… Er volgen nog wat onderzoeken dus het is nog even afwachten wat daar uitkomt.

Een jong gezin met een huisje met tuin zou ze geweldig vinden, kan ze toch weer fijn naar buiten en krijgt ze de aandacht die ze verdient!

TrixTrixTrix