toon

Toon

Succesverhaal

Kattebel van Toon:
“Ik ben Toon en ik woon tegenwoordig op stand! Een hele lieve mevrouwmens heeft mij haar appartement met balkon in Amsterdam gegeven, en ik moet zeggen: dat bevalt me poezegoed.
Eerst vond ik het natuurlijk allemaal eng, want je weet nooit wat je nu weer allemaal aan je staart hebt hangen, dus ik wachtte het even af onder het bed. Maar mijn mevrouwmens heeft het geduld van een engelmens en ik kreeg alle tijd van de wereld om de zaken vanuit daar eens rustig te observeren.
Sindsdien zit ik vooral op schoot. Ik ben dol op schoot. En op mijn mevrouwmens! En mijn mevrouwmens is ook dol op mij, dus dat komt goed uit. Ze vindt mij een droppie. Geen idee wat zo een is, maar het klinkt goed.
Pas moest ik een manicure en ik kon wel merken dat mijn mevrouwmens dat best griezelig vond, want misschien zou ik wel ordinair uithalen of zo. Maar zo zit deze Toon niet in elkaar! Kom nou. Ik weet inmiddels heus best wel wie ik kan vertrouwen en met mijn mevrouwenmens zit het wel snor, dus ik bleef keurig stil zitten terwijl ik stevig werd bijgepunt. Mijn mevrouwenmens was enorm onder de indruk van mij, maar nog niet half zoveel als ik onder de indruk ben van haar.
Vanaf mijn balkon in de zon zeg ik: het ga jullie goed!”

Stichting verhaal

Toon is een vriendelijke kater van 3 jaar oud die sinds november vorig jaar in het hostel woont. Hij heeft een aantal jaren in de buurt van de Aldi in Dronten rondgezworven, maar daar was in zijn gedrag verder weinig van te merken, hij leek aandacht van mensen best te kunnen waarderen! In het hostel is Toon inmiddels super relaxed, houdt graag van een knuffel en komt daar dan ook geregeld om vragen! Van andere katten hoeft hij niet veel te hebben en hij zoekt dan ook zeer geregeld een rustig mandje uit voor z’n slaapmomentjes.

Toon zou prima alleen geplaatst kunnen worden. Een tuin of kattenren zou voor Toon wel een feestje zijn! Ook in de hostel is hij geregeld in de ren te vinden.

ToonToonToonToon