tommy

Tommy

Succesverhaal

Hoi allemaal. Tommie hier. Ik ben een enorme gelukskat. Ik heb namelijk mijn gouden mand gevonden bij een lieve mevrouw thuis.
Het ging echt niet allemaal van een leien dakje. Ik ben namelijk een ouwe kater zie je? En met de jaren komen gebreken. Ik had last van van alles en voelde me echt niet blij.
Maar nu ben ik helemaal opgeknapt! Als mijn mevrouw op dat ene plekje op de bank gaat zitten, is het feest. Joepie, ze pakt de hengel met het muisje eraan! Tsja ik weet best dat het geen echte muis is maar als ik die hengel zie, word ik helemaal wild…
Ik kan niet naar buiten maar dat vind ik helemaal niet erg! Zeker niet met dit weer…brrr…ik blijf liever binnen.
Ik vond het wel even wennen dat ik niet bij de mevrouw op bed mocht slapen ’s nachts en dat vind ik nou juist zo heerlijk! Maar ach, nachten aan een stuk voor de deur mauwen is ook vermoeiend voor zo’n ouwe kater als ik.
Weet je waar ik trots op ben? Op mijn gevoel voor stiptheid. Elke ochtend om precies half zeven begint mijn maag met knorren en is het hoog tijd voor een hapje ontbijt. En ik krijg het ook nog eens, zolang ik er maar een beetje om vraag…
Nou kortom, jullie hoeven je geen zorgen te maken, ik ben heel heppie de peppie in mijn nieuwe huis! Dikke poot van Tommie!

tommy

tommy

tommy

tommy