Tijger

Tijger

Tot vorig jaar medio april verbleef Tijger bij ons in de hostel.
Het was (en is) een enorme lieverd, die er vrolijk op los knuffelde. Tijger voelde zich alleen niet prettig tussen de andere katten en kreeg daarom een plekje in de voorste ruimte, waar zij ons gezelschap kon houden als we aan de koffie zaten. Hier kon ze haar rust pakken en ook nog lekker gekroeld worden.
Blij waren we, toen ze haar eigen huisje kreeg bij een stel uit Utrecht.

Pas geleden werden benaderd door Stichting Stichs asyl uit Utrecht. Tijger was daar namelijk heen gebracht door de dierenambulance omdat zij al een tijd op straat liep. Doordat haar chip nog op onze naam stond ingeschreven kwam het asyl (gelukkig) bij ons terecht.
Helaas bleek dat de vrouw waarmee Tijger wel een goede band had, na korte tijd was vertrokken en Tijger dus samen met de meneer achter bleef.

Na telefonisch contact bleek dat de binding die meneer met Tijger had nog steeds niet goot was en heeft toen afstand van haar gedaan.
En zo kwam het dat onze mensen Tijger hebben opgehaald bij Stichting Stichs Asyl, die net als ons het beleid hebben altijd de verantwoordelijkheid te blijven dragen onder omstandigheden als deze.

We zoeken nu dus opnieuw naar een gouden mand voor Tijger, waar zij met open armen ontvangen wordt en in liefde kan wonen.
Dit tijgermeisje heeft een zacht karakter en knuffelt graag.
Voor haar zoeken we een rustig thuis met een tuin, zonder andere dieren en kinderen.
Zie jij jezelf al gezellig met Tijger op de bank zitten?
Vul dan het adoptieformulier in en kom kennismaken!