Thor

Succesverhaal

“Ik ben het: Almachtige Thor! Ik wil jullie op de hoogte houden over hoe het met mij gaat sinds ik het fijne kattenhostel moest verlaten.
Zoals jullie allemaal weten, heb ik nogal pech gehad met de aanrijding en een gebroken én een verlamde poot. Maar als een echte held ben ik hier sterker en beter uitgekomen.
Ik heb een fijn huisje gekregen met mijn eigen ruimte. In dat huisje zijn er genoeg voeten en handen om mee te spelen, wie heeft er dan nog kattenspeelgoed nodig? (Al vinden mijn mensen dit geloof ik niet altijd zo leuk….maar ik kan het écht niet helpen…)
Ik ben geloof ik niet het enige harige ding in huis. Stoere katers als ik ruiken dat natuurlijk meteen. Ja er loopt zeker iets anders rond. Het lijkt mij heel gezellig om een speelkameraadje te hebben, daar kan ik lekker wild mee spelen, heerrrrlijk!
Als ik tot rust wil komen, vind ik het af en toe wel lekker om op schoot te komen. Ik word dan lekker geaaid en soms voel ik een kam door mijn mannelijke manen.
Ik word ook echt goed verzorgd door mijn nieuwe mensen! Ik krijg heerlijk eten en als mijn nagels irritant doen worden ze gelijk geknipt.
De volgende keer dat ik wat van me laat horen zal ik verslag uitbrengen van de meeting met mijn harige huisgenoot. Tot dan! (Harde) miauw van Thor!”

Stichting verhaal

Een bijzondere redding en mooi verhaal, dat hoort bij Thor. Thor is letterlijk van de dood gered. Thor is bij een dierenkliniek binnengebracht, omdat hij was aangereden. Hij was er erg slecht aan toe en euthanasie werd overwogen. Dat konden wij als stichting natuurlijk niet laten gebeuren.

Nadat we het verhaal hadden aangehoord, hebben wij direct contact opgenomen met Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. Met deze stichting hebben we samen besloten de kosten voor de operatie van Thor te delen. Zo kon Thor gered worden! Samen met de orthopeed Nico Dijkshoorn van de dierenkliniek Dijkshoorn is Thor uit eindelijk geopereerd. Thor had een gebroken voorpoot en ook verlamd voorpootje. Na de operatie heeft hij een aantal dagen in de opname kunnen herstellen en via de dierenambulance Noord-Veluwe is hij naar ons gebracht.

Thor is zo blij en dankbaar dat hij gered is. Dit liet hij ook wel duidelijk merken want aandacht vindt hij heerlijk!  Zijn poten zijn nog steeds herstellende, maar bewegen lukt hem steeds beter. Zijn poot die gebroken was doet hij weer zoveel mogelijk mee. Zijn verlamde poot probeert hij te gebruiken alleen dat gaat nog moeizaam. Wij durven niet te zeggen in hoevere Thor verder zal genezen. Voor dit mannetje zoeken we een huis waar hij alle aandacht krijgt en tijd voor verdere genezing. Thor mag vanwege zijn handicap niet meer de straat op. Een appartement, kattenren of een tuin waar hij niet uit kan zoeken wij voor hem.