Theodore

Theodore

Succesverhaal

“Hello everybody, this is Theodore and Hilary from America speaking. Hoewel….we wonen nu in Nederland dus het wordt ook tijd voor wat ‘Nederlandsere’ namen. Wij gaan tegenwoordig als Poekie en Daisy door het leven en we wonen sinds oktober bij een hele lieve mevrouw in huis.
Ja hoor, ongelooflijk dat wij als broer en zus helemaal vanuit Amerika hierheen zijn gekomen om hier onze gouden mand te scoren. Awesome!
Ik, Poekie, zal het woord namens ons allebei voeren want Daisy…tsja die is toch wel het meest verlegen tegenover mensen. In het begin was het allemaal wel erg exciting voor ons. We kregen een eigen kamertje en moesten heel erg wennen aan ons nieuwe huis. Ik zal het eerlijk toegeven: we hebben een dag of drie onder het bed van de mevrouw gezeten, lekker veilig.
Ik ging als eerste eronder vandaan, what had ik to lose? Plus, ik ben gek op eten, ik heb er héél veel voor over dus tsja…kom maar op met the food. Daisy is niet zo snel van het vertrouwen en daar heeft ze nog steeds moeite mee. Zeker als de mevrouw onverwachts dezelfde ruimte binnen komt lopen, scary!
Weet je wat Daisy haar talent is? Jagen! De muizen op het balkon zijn haar favoriete prooi en ze zijn ook nog eens delicious! Ze is gewoon een echte buitenkat, ze vindt het heerlijk buiten! Nu kan het even een paar weekjes niet en daar is Daisy best een beetje pissed off door.
Als het avond is, laten wij ons het meeste zien. Want dan liggen we heel gebroederlijk (en gezusterlijk) naast elkaar op de bank.
We realiseren ons heus wel hoe lucky we zijn dat we zo’n fijn nieuw huisje hebben maar, het kost ons gewoon wel even wat tijd om echt te wennen.
Nou, wij zeggen byebye zwaaizwaai en hopelijk kunnen we gauw weer eens wat van ons laten horen!
Love,
Poekie en Daisy”

HilaryHilary
HilaryHilary
Hilary


Stichting verhaal

Dit prachtige viertal (Franklin, Theodore, Dwight en Hilary) komt uit Amerika en hebben dus al een hele vliegreis achter de rug, niet te geloven he?!
Hun baasje kon door omstandigheden niet meer voor hen zorgen en via de dierenambulance Noord Veluwe zijn ze bij ons terecht gekomen.

Dit koppel bestaat uit 3 super mooie grote zwart-witte katers (bijna niet van elkaar te onderscheiden, zo lijken ze op elkaar) en 1 prachtige zwarte poes. Ze hebben in een korte tijd veel meegemaakt, dus alles is nog erg spannend en dat merk je aan hun reactie. Toch zijn ze super lief en gesocialiseerd, maar als we ze rustig benaderen zijn ze goed aaibaar en genieten ze daar heerlijk van!
Theodore laat zich het meeste zien, om je voeten heen draaien en kopjes geven, met enig geduld komt het er gewoon allemaal uit, super leuk!
Dwight laat zich ook aaien, maar blijft nog wel in zijn hokje zitten. Aandacht vindt hij ok, maar zoekt het nog niet zelf op.
Hetzelfde geldt voor Franklin, die het huisje van de krabpaal inmiddels als zijn domein heeft geclaimd.
De enige dame van het stel, Hillary, is de meeste bange op dit moment, laat zich maar moeizaam aaien.

Het allermooiste zou zijn als deze 4 katten met elkaar mogen verhuizen naar een nieuw huisje, maar we weten ook dat dat heel lastig zal worden. Per setje van 2 zou ook een optie zijn. We zoeken voor hen een huis met ren (die situatie zijn ze gewend vanuit Amerika), of eventueel een ruim appartement met balkon, zodat ze toch af en toe een frisse neus kunnen halen. Wie komt er eens kennis maken met deze 4 prachtige schatten?

DwightDwightDwight