Teuntje

Teuntje verblijft sinds maart 2024 bij ons in het hostel. Zij is naar de opvang gekomen vanuit een van onze gastgezinnen.

Teuntje zet de stapjes op haar tempo. Toen ze net bij ons kwam, vond ze het allemaal heel spannend. Sinds ze los loopt tussen de andere katten, voelt ze zich steeds wat lekkerder in haar vel zitten. De eerste paar weken zat zij vooral verstopt. Inmiddels zien we Teuntje steeds vaker voorbij lopen of ergens lekker liggen. Op het moment dat er mensen dichtbij komen, dan is de spanning nog wel duidelijk zichtbaar. Het liefst loopt ze dan weg, al komt ze snel daarna ook wel weer terug naar ligplekje.

Teuntje is nog jong. Ze is sociaal naar andere katten en voelt zich fijn als er katten bij haar in de buurt zijn. Van de socialere katten kan zij het socialere gedrag naar mensen een beetje afkijken en daarvan leren.

Wij plaatsen Teuntje dan ook niet alleen. Een vast maatje in de opvang heeft zij niet. Wel zijn er meerdere katten met wie zij goed samen geplaatst zou kunnen worden. Heeft u al een sociale, jonge kat in huis? Ook dan zou Teuntje bij u in huis misschien wel haar gouden mand kunnen vinden.

Wilt u Teuntje eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Teuntje

Teuntje

Teuntje