Terola

Terola

Succesverhaal

“Hallo allemaal! Even een update van mij, Tara.
Het gaat heel goed met mij, ik heb het gevoel alsof ik al mijn héle leven bij mijn nieuwe mevrouw woon.
Inmiddels heb ik ervoor gezorgd dat mijn héle huis vol met balletjes ligt.
Ik heb een heerlijk plekje in de vensterbank waar ik op mijn dekentje kan genieten van de zon op mijn toet.
En ’s nachts? Dan slaap ik bij mijn mevrouw op bed! Daar geniet ik toch zo van! Eerst nog even spelen met het koordje van de lamp. Even trekken en ja hoor: het licht is aan. Jammer dat ik dat koordje nou nooit mee kan nemen…
Nou ja, dan ga ik maar naast het kussen van mijn mevrouw liggen en dut ik vredig in. En dan zegt ze dat ik snurk! Ik geloof er niks van hoor hihi.
Nou tot zo ver mijn update. Zoals jullie kunnen lezen gaat het prima met mij!
Een heel lief likje van mij! ????”

TerolaTerolaTerolaTerola


Stichting verhaal

Terola is een prachtig mooi zwart poesje van ongeveer 1 jaar oud, zwervend gevonden in Lelystad, samen met Spicey.

Via stichting Dierennoodhulp Flevoland zijn ze bij ons binnengebracht. Mensen waren ze totaal niet gewend en de eerste weken was het dan ook alleen maar blazen en vooral angstig om zich heen kijken, zwaar onder de indruk van wat er allemaal gebeurt. Zowel in de quarantaine als in het grote hok in de opname ruimte, hebben we ze bij elkaar gelaten, maar inmiddels lopen de beide dames al een tijdje los en zien we niet veel toenadering meer tot elkaar.

Terola is vooral binnen te vinden, is echt een knuffeltje geworden en houdt van spelen, eten en aandacht! Ze is een heerlijk meisje die soms nog wat op haar hoede is, maar vooral geniet van aandacht!

Voor Terola zoeken we bij voorkeur een huisje met tuin, mensen die met haar willen spelen en haar veel aandacht kunnen geven, want dat vindt ze heerlijk!