Teake

Teake

Succesverhaal

“Hallo, ik ben Toby! Ik heette eerst Teake maar zeg nou zelf: Toby is een veel toffere en speelsere naam en past dus veel beter bij mij.
Ik heb een enorm huis gekregen met veel mensen, groot en klein, en veel kamers. Ik raakte er in het begin compleet van in de war!
En tsja…Ik ging me daardoor ook raar gedragen. Helemaal niet wat ik wilde maar het ging per ongeluk. Ik deed mijn plasje waar het niet mocht en maakte heel veel miauwend kabaal. Mijn mensen vonden dat allemaal niet zo leuk natuurlijk…maar ik vond het gewoon een beetje eng om helemaal alleen te zijn.
Na een paar weken begon ik meer te wennen aan mijn nieuwe situatie, en wát heb ik het fijn. Ik krijg liefde en aandacht en ik mag zelfs boven op bed liggen.
Ik was van plan om mijn ruimte wat uit te breiden en wat daarop volgde was fantastisch! Ik ging naar buiten… Ik kan uren lekker luieren in de tuin of op ontdekkingstocht gaan. En mijn mensen hoeven zich geen zorgen te maken want ik kom uiteindelijk natuurlijk gewoon weer naar mijn fijne kasteel terug.
En als ik terugkeer wil ik graag mijn dankbaarheid laten merken. Ik trakteer mijn mensen op souvenirs uit de tuin, uiteraard souvenirs die ik zelf gevangen heb ????????.
Tot nu toe mijn verslag. Het gaat prima met me en ik blijf hier voor eeuwig wonen, dat kan ik je alvast vertellen!
Lieve miauw van Toby”


Stichting verhaal

Deze stoere Amelandse kater van ongeveer 6 jaar oud heeft een hele reis gemaakt voordat hij in het hostel kwam. Met de ferry naar het vaste land en vandaar met de dierenambulance naar Lelystad! Teake leek aanvankelijk wild te zijn, maar dat bleek eenmaal na aankomst, reuze mee te vallen. Hij is super sociaal, lief en heeft een rustig karakter.

Te midden van de vele jonge katjes heeft Teake een voorbeeldrol en kunnen de jonkies veel van hem leren, wat belangrijk is voor hun ontwikkeling. Hoe mooi is dat? Teake is er in elk geval heel tevreden mee.

Voor Teake zoeken we een huis met tuin, want hij is het zo gewend om buiten te zijn.

TeakeTeake