Suus-en-Lea

Suus en Lea

Suus (cypers) en Lea (zwart), in maart van dit jaar door de Dierenambulance Noord Veluwe zwervend gevonden in de Noord Oost polder, pas een half jaartje oud… En niemand die deze 2 lieverds miste.. ongelooflijk.

Helaas bleek Lea longworm te hebben en hier is zij langdurig voor behandeld, maar nu… is Lea helemaal gezond en klaar om met haar zus Suus te verhuizen naar een eigen huisje!!!

Allereerst Suus, zij is een ondernemende, tikkeltje ondeugende kat, erg nieuwsgierig en overal bij aanwezig, want stel je voor dat je iets mist..! Ze barst van de energie en voor spelen is ze altijd wel te porren.

Lea daarentegen is wat rustiger. Ze speelt wel graag met Suus of speelgoedmuisjes, maar het gaat gewoon allemaal iets bedeesder. Ze geniet volop van de zon en is heerlijk mens-gericht, deelt veel kopjes uit! Van drukte hoeft ze niet veel te hebben, maar een aai op z’n tijd vindt ze heerlijk!!

Wie wil dit fantastische 2-tal een huisje geven? Het liefst wel met tuin, want vooral Suus kan niet wachten om weer naar buiten te gaan. Het mag duidelijk zijn dat de meisjes samen geplaatst zullen worden, apart van elkaar is geen optie.

Suus en Lea verblijven op dit moment bij een gastgezin.

Na ontvangst van het adoptieformulier en een plaatsingsgesprek (via telefoon of bij onze opvang), wordt een afspraak gemaakt met het gastgezin.