sully

Sully

Succesverhaal

Ja, lieve mensen, jullie zullen misschien wel denken; Sully??Maar we hebben nooit meegekregen dat ze een gouden mandje had gevonden !
Ja, dat klopt, ik was ineens van de fb radar, waar ik met mijn, al zeg ik het zelf, leuke kattenkop met regelmaat op stond.????
Maar ze konden me zoals jullie mensen zeggen, aan de straatstenen niet kwijt. Nou had ik het gelukkig prima naar mijn zin hoor; ik vermaakte me goed op al die schoten, werd veel geknuffeld en verwend met snoepjes.
Er was alleen dat medicatiegedoe; vreselijk!, elke dag kwamen ze weer en dan moest ik dat smerige spul weer nemen. Soms werd ik zelfs in een handdoek gewikkeld zodat ik dan een beetje kalm en hanteerbaar bleef.
Anyway, dat maakte het er niet makkelijker op, want je moet wel van goede huize komen wil je mij dagelijks mn medicijnen toedienen. En het kostte ook nog een paar centen. En ik zat er al een behoorlijke tijd.
Tot mijn mevrouw kwam! en haar kinderen en dat was echt de gelukkigste dag uit mn leven, want mijn mevrouw die vond het allemaal helemaal geen probleem!
En omdat het allemaal niet niks was en mn verzorgers en de dierenarts bezorgd waren of het allemaal wel zou lukken en ik niet terug zou moeten keren, wilden ze het nog een poosje stil gehouden.
Maar nu kan ik het van de daken schreeuwen; ik heb mijn eigen gouden mand!!
En die daken, dat is wat hoor, daar hangen dakgoten aan; daar kan ik zo via het dakraam in klimmen, net een attractiepark! Laatst was ik er afgegleden en belandde ik in het zonnescherm! Naar beneden ging dus wel, maar weer terug was toch wel een dingetje ????Maar gelukkig heb ik dan mijn mensen die me dan helpen!
Ja, ik ben helemaal happy hier; ik kwam hier aan, stapte uit de reismand, hop zo mijn eigen klimtoestel in ; helemaal lekker voor mezelf en ik wist; ik was thuis!
Ook is er een hoge kast, soms heb ik toch niet zo’n zin in die medicatie en dan moet m’n mevrouw me dus eerst van de kast halen. Maar ik heb me er inmiddels aardig aan over gegeven en mijn mevrouw is er ook heel erg kundig in. Het gaat zelfs zo goed met me dat ik nu minder medicijnen nodig heb!
Ook wonen we samen met haar 2 kinderen en de dochter die kamt mij altijd met zo’n rare handschoen. Van mij hoeft dat geborstel niet zo, maar ik laat t dan toch maar toe. Ik zie zelf ook wel dat ik er tiptop uitzie zo met mijn vacht zonder klitten en lekker zacht. Enne, ik blijf natuurlijk wel een dame he!
Verder hebben ze op op allerlei plekken stromend water, dus tegenwoordig drink ik niet allen uit de kraan in de keuken, maar ook uit de fontein in de wc en bij de wastafel in de badkamer. En omdat ik er zo gek op ben heeft mijn mevrouw ook zo’n stromende fontein voor me besteld! Ik kan niet wachten.
Oh ja, dat zou ik vergeten, maar er woont hier ook nog een of ander beest, klein, beetje rond en hij heeft zijn eigen kooi en zn naam is Hamster.
Het water liep me er van in de bek en het ging als vanzelf, want ik blijf toch een jager he!
Voor ik het wist had ik Hamster in mn bek, nou; paniek in de tent hier! en toen heeft mn mevrouw ‘m afgenomen. Dat was wel een beetje een teleurstelling. Maar die duurde niet zolang, want ik heb t hier echt geweldig : drie lieve eigen mensen, eigen slaapplekjes en een tuin! Wat wil een kat nog meer?! Nee, ik ga nergens meer heen hoor!
“Sully is thuis gekomen”????


 

 


 

Stichting verhaal

Sully, een dametje van ongeveer 7 jaar oud, heeft al het nodige meegemaakt.. Ze is achtergelaten door mensen en buren hebben haar wel verzorgd. Ze ging er alleen steeds slechter uitzien, waardoor ze uiteindelijk bij de stichting is binnengekomen. Het bleek nog veel erger met haar gesteld te zijn, dan aanvankelijk werd gedacht.. Met name haar gebit was erg slecht en daarvoor is zij dan ook uitgebreid behandeld en inmiddels hersteld.

Ze bleef maar verder last houden van haar bekje en na uitgebreid onderzoek blijkt Sully nu een virus bij haar te dragen. Een ontstekingsreactie op dit virus zorgt ervoor dat zij zweertjes op haar tong krijgt. Dit is goed te behandelen met medicatie, maar helaas komt zij daar niet meer van af. De kosten van haar medicijn bedraagt iets minder dan €40,- per maand.

Sully is een enorme lieverd, houdt van knuffelen, kopjes geven en aandacht. Wie wil haar, ondanks haar medicatie, toch een fijn huisje bieden? Een huis met tuin is wel een vereiste, aangezien zij graag buiten in de ren is.


SullySullySullySully