Stanley

Stanley

Succesverhaal

Kattebelletje van Stanley❤
“Hoi, Ik ben Stanley en ik ben een hele gelukkige kater. Toen ik voor het eerst in mijn nieuwe huisje kwam, kreeg ik een kamer die helemaal voor mij alleen was. Mijn nieuwe mensen hebben goede tips gekregen van Stichting Zuiderzee Zwerfdieren. Want ja, hoe pak je dat aan met een kater als ik, die in een nieuwe omgeving komt bij vreemde mensen? Een ruimte helemaal voor mezelf dus.
Maar de eerste paar uur heb ik me echt niet laten zien hoor! Wat een spannend avontuur! Maar ik ben de slechtste niet en mijn nieuwe mensen ook niet: ik kwam na een paar dagen al tevoorschijn en wat bleek? Mijn nieuwe mensen zijn echt té lief en gezellig! Ik kruip graag op schoot en laat me uitgebreid knuffelen.
Ik ben al wel twee keer naar de dierenarts geweest en dat vond ik maar niks. Laten ze me nou achter? Maar nee hoor, ik werd gewoon weer opgehaald door ze! Dus heb ik ze beloond door nog meer te komen knuffelen.
Ik blijf graag dicht bij het huis en in de tuin want dat is nu mijn territorium. Als er andere katten op MIJN terrein komen, word ik kwaad! ’s Avonds, als ik binnen zit, hou ik als een waakkat in de gaten of er niemand in MIJN tuin komt…grrr! Miauw van Stanley!”


 

Stichtingverhaal

Stanley, een mooie cyperse kater van ongeveer 4 jaar oud, liep al enige tijd zwervend rond in Lelystad, samen met 4 wat oudere kittens, waar hij een beetje over liep te “vaderen”. De kittens zijn uiteindelijk naar Stichting Kittenopvang Moederloos gegaan en Stanley is bij ons in het hostel terecht gekomen. Stanley heeft een lange angstige periode achter de rug, maar na veel socialisatietijd heeft hij zich toch ontpopt als een ware knuffelkater, zij het met de nodige angstmomentjes, maar aandacht vond hij toch wel heel fijn. Ondertussen was één van de kittens (Meis) ook weer teruggekomen naar het hostel, en samen met Meis is Stanley uiteindelijk geplaatst. Helaas is deze plaatsing niet goed gegaan en zijn ze met z’n tweetjes weer teruggekomen, wederom erg angstig. Het socialisatieproces begon opnieuw en wederom na een tijdje, kwam Stanley weer “los”. Hij vindt aandacht heerlijk. We zoeken voor hem een rustig huisje, zonder kinderen en honden, waar hij de tijd krijgt om te wennen, dat is echt erg belangrijk voor hem. Een directe klik met z’n dochter Meis is er niet meer, dus ze hoeven niet met z’n tweetjes geplaatst te worden, maar wellicht is het wel leuk voor ze!

StanleyStanleyStanley

Stanley