snowie

Snowie

Snowie is een bijzonder geval. Hij kan je charmeren met zijn manier van doen en het is erg moeilijk hem niet leuk te vinden. Hij is binnengekomen na een melding van bewoners in het Galjoen. Hij mist zijn linker voorpoot en door een trieste samenloop van omstandigheden was ook zijn rechteroog in dusdanige staat dat het verwijderd moest worden. Het lijkt Snowie echter absoluut niet te hinderen en hij dendert door het leven alsof hij beiden ogen en voorpoten nog heeft. Vanaf dag 1 gaat hij overal waar hij is gewoon op zijn rug liggen. Kennelijk vind hij dat erg prettig. Hij vind het heerlijk op zijn buik geaaid te worden als hij zo ligt en zijn vertrouwen is daarbij hartverwarmend. Snowie is een kat die je niet snel vergeet als je hem één keer hebt gezien. Het is volgens ons wel een beetje een loner. Redt zich prima tussen de andere katten maar gaat vooral zijn eigen gang. Hij zou het ook prima in zijn eentje doen in een huis zonder andere katten. Snowie is een kruising met waarschijnlijk een deel boskat.

Hij heeft enorm veel liefde te geven. Wie geeft hem in ruil daarvoor die gouden mand?

Snowie lijdt aan FIV (Feline Immuno-deficientie Virus), dat vaak voorkomt bij (ex)zwervertjes. Daarom zoeken we voor hem een fijn huis zonder andere dieren, waar hij eventueel afgeschermd en veilig naar buiten kan. Wel kan hij samenleven met andere FIV-katten. Kijk hier voor meer info over FIV of neem contact op met de opvang: 0320 723 900.

snowiesnowiesnowie

Meer over Snowie:

“Het is mij: Snowie! Echt! Ik zit hier nu nog steeds! Ik snap er ook he-le-maal niets van. Tuurlijk heb ik zo mijn dingetjes; zoals één oog, drie poten waar het er ooit vier waren, en FIV (Feline Immuno-deficientie Virus), waardoor ik wegens besmettingsgevaar niet bij andere FIV-loze katten mag wonen, maar dat mag mijn pret niet drukken.

Mijn pret is namelijk niet te drukken. Daarom ben ik ook zo populair bij mijn personeel. Zij weten; het is altijd gieren met Snowie, die gekke boskat. Zoals u kunt zien help ik zelfs bij de was! Ook blijf ik graag op de hoogte van het laatste nieuws, dus die krant hoeft u nooit meer alleen te lezen. Surfen op ‘da web’, ik ben erbij. Ik ben van alle markten thuis, heus waar. Wat wilt u nou nog meer?

Eigenlijk – en dat hoeft u niet tegen mijn maatjes hier te zeggen, want sommigen hebben al een minderwaardigheidscomplex – ben ik de beste. Misschien niet de knapste, al merk ik dat daarover te discussiëren valt, maar mooi wel de beste.

Heeft u nou een leuk huisje met of zonder balkon, zonder andere FIV-vrije katten (katten mét FIV, zoals bijvoorbeeld mijn gezellige buurtjes Mickey en Oscar daar kan ik overigens prima mee), een flinke schoot en aaierige handen? Belt u dan met mijn mensen op 0320 723 900.”

snowiesnowiesnowie