Snoes

Snoes verblijft sinds september 2023 bij ons in de opvang. Ze is een rustig katje dat niet meteen op de voorgrond treedt. Geen druktemaker dus, maar een dametje dat fijn haar eigen plekje weet te vinden. Met goed weer is zij graag in de buitenren, maar we zien haar ook steeds vaker binnen. Heerlijk in een mandje liggen slapen, of op een plekje in de krabpaal, dat doet zij graag.

Snoes heeft een zachte en soms wat afwachtende uitstraling, wat ook helemaal past bij haar gedrag. Ze blijft liggen als er mensen in de buurt zijn, maar zich laten aanraken is haar nog een stap te ver. Andere katten om zich heen vindt zij helemaal prima.

Snoes is (nog) niet aaibaar. Of dat in de toekomst gaat komen, dat kunnen wij niet met zekerheid zeggen. Wel verwachten wij dat zij in een eigen huis nog mooie stappen kan gaan zetten.

Snoes is nog jong en is sociaals naar andere katten. Om die reden plaatsen wij haar dan ook niet alleen. Er verblijven meerdere katten bij ons in de opvang met wie zij naar een eigen gouden mandje zou kunnen verhuizen.

Wilt u Snoes eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Snoes

Snoes

Snoes

Snoes