Skip

Skip

Succesverhaal

Kattebel van Skip:
“Ik was nog niet in de opvang of ik was alweer onderweg, naar mijn nieuwe eigen huis bij Felicia. Ik was een tijdje straatkater, maar ik was toen eigenlijk al een huiskat in hart en nieren. In de opvang was iedereen mijn vriend, vele fans kwamen mij aaien maar mijn mensen mochten me hebben.
Ik ben blij toe, want zij zijn wel de leukste, maar ik ben dan ook bevooroordeeld. Tuulk. Dat kan ook niet anders, want ik heb het hier paradijselijk. Elke dag zit ik lekker bij ze op de bank om te kijken naar een vierkant ding met plaatjes en ’s nachts mag ik mee naar de Grote Mensenmand. Lekker warm. Knus. Veel warmer en knusser dan op straat, dat is gewoon een feit.
Daar, op de keiharde straat, heb ik me trouwens wel ontwikkeld als geweldige jager, maar voor mijn eten hoef ik het niet meer te doen, gelukkig. Allemaal lekkers krijg ik hier en daar hoef ik helemaal niks voor te doen!
Ik ben erachter gekomen dat ik ook op dingen kan jagen die geen hartslag hebben. In mijn huis liggen allemaal rollende dingen en harige beestjes die volgens mij allang dood zijn. Nog steeds hartstikke leuk en het geeft veel minder rotzooi.
Wat ik ook heb ontdekt is dat ik briljant ben. Mijn Felicia heeft me geleerd dat ik moet zitten als ze zegt dat ik moet zitten en dat kon ik al heel snel. Ik geloof dat ze nu wil dat ik haar mijn pootje geef. Dat doe ik graag voor haar, in ruil voor alles wat zij voor mij doet, geef ik graag een pootje. Sterker nog, ze mag ze alle vier wel hebben!”


Stichting verhaal

Skip, een ongecompliceerde heerlijke knuffelkater van 3 jaar oud! Skip is gevonden in Emmeloord, waar hij al een tijdje rond liep. Nog maar kort geleden is hij via de dierenambulance Noord Veluwe bij ons binnen gekomen en eigenlijk al heel snel plaatsbaar! Hij vindt aandacht geweldig, is totaal niet angstig en geniet volop van een heerlijke aai! Nu dat fijne huisje nog, hij is er klaar voor!