Sjors

Huisje gezocht verhaal

Wie kennis komt maken met Sjors zal zeker voor dit kleine, levendige en lieve poesje vallen. Al gelijk bij binnenkomst in ons hostel zal zij de bezoekers enthousiast met kopjes begroeten. Dit doet zij vanaf het aanrecht, wat haar domein is hier in ons hostel.

Sjors is wel klein van stuk, maar groots in haar aanwezigheid. Waar mensen zijn en waar iets te beleven is; daar is Sjors.

Sjors heeft wel een wensenlijstje voor haar nieuwe familie.

In haar nieuwe thuis is zij graag de enige harige viervoeter, zodat zij alle aandacht krijgt. Zij zoekt dan ook mensen die haar die aandacht willen en kunnen geven en die veel thuis zijn.

Zoals de meeste katten in ons hostel heeft ook Sjors het nodige meegemaakt in haar jonge leventje. Daarom zoeken wij voor Sjors mensen die enige ervaring met katten hebben en die er niet van schrikken als zij eens een pootje uitslaat.

Wij verwachten overigens dat in de rust van een eigen huis en met mensen die haar signalen leren lezen, dit een stuk zal verbeteren en misschien zelfs helemaal zal verdwijnen. Sjors ervaart namelijk bij ons de nodige stress van de andere aanwezige katten.

Een andere wens van Sjors is haar eigen waterfontein.

En wat krijgt u er voor terug?

Een poesje dat de nodige levendigheid in huis zal brengen; een poesje wat u als een hondje zal volgen in huis en die overal bij wil zijn.

Kortom een vriendin voor het leven. En wie wil dat nu niet?

Sjors