sjors-en-chiara

Sjors en Chiara

Succesverhaal

“Het kan vriezen, het kan dooien in een kattenleven, dat weten ik (Chiara) en mijn vriend Sjors inmiddels als geen ander. Een paar weken geleden werden wij bij de opvang achtergelaten met alleen een briefje, waarop stond dat onze vorige mens niet meer voor ons kon zorgen en de vraag of de mensen van de opvang een nieuw mandje voor ons wilden zoeken. Nou, dat was bepaald niet aan dovemansoren gericht, want tadaaaaaa: we hebben sinds donderdag ons droomthuis gevonden!
Dat wij sindsdien in alle staten zijn kunnen jullie zien in de video een stukje hieronder. Onze oogjes rolden zowat uit onze koppies bij de aanblik van AL. DAT. SPEELGOED!
Ik heb besloten dat het kleine mens dat hier ook woont, een lief mopje dat ze Emma noemen, mijn mensje is. Zij was bijna net zo blij dat wij bij haar kwamen wonen als wij zelf waren en we houden allebei van spelen, dus jullie snappen: kat in het bakkie. Ik hou haar ten alle tijden in de gaten, want het is mijn mensje en er mag haar niets overkomen. We kennen onze Emma nog maar kort, maar ik en mijn Sjors kunnen nu al niet meer zonder haar en haar allerliefste baasjes, die net zo goed voor ons zorgen als voor haar.
Wij weten heel goed dat je nooit weet hoe het leven loopt en dat er een hoop kan gebeuren, maar wij voelen nu al in ons hart dat deze liefde nooit meer overgaat en dat we hier ons thuis hebben gevonden. Wat een geluk! En WAT EEN SPEEEELGOED!”

17362799_2251032448454510_7051928351131919768_n17309256_2251032455121176_4156080937078952257_n

Stichting Verhaal

Hallo allemaal!

Wij zijn Sjors (M) en Chiara (V). Wij staan samen hier bekend als het getrouwde stel. Maar we hebben het niet al te makkelijk gehad toen we hier kwamen.

Zonder dat we het wisten wou onze oude baasje ons niet meer hebben. Waarom weten we helaas niet want we zijn echt 2 hele lieve katten. Maar op de een of andere dag werden wij gewoon voor de hekken van de stichting gezet. En dat was nog niet alles. Ik (Chiara) had net een paar jonkies van een paar maanden. Gelukkig wouden ze ons opnemen in de stichting. Onze oude eigenaren had gelukkig wel een briefje bij ons neergelegd want we waren namelijk niet helemaal 100% procent gezond en door omstandigheden niet meer voor ons kon zorgen. We komen komen al van de straat en ons baasje wou ons niet weer de straat op hebben. Wat er nog meer in stond is dat we last hadden van schimmelinfectie. Gelukkig kregen we bij de stichting de zorg die we nodig hadden. Ook al vonden we het niet allemaal even leuk want we moesten elke dag 2 keer goed worden gewassen. Maar gelukkig is alle schimmel verdwenen en zijn we nu verder kerngezond! Onze kleintje zijn inmiddels opgevangen bij Stichting Moederloos maar wij konden helaas niet als gezin bij elkaar blijven. Maar gelukkig heb ik mijn mannetje Sjors nog!
17353231_2251032451787843_7462502084523682924_n
Ik vind het echt geweldig om te spelen. Zie maar op de onderstaande foto’s:

Met een touwtje kan je mij zeker echt een plezier doen want ik ga er echt voor om dat touwtje te pakken. Knuffelen is ook 1 van mijn favoriete dingen om te doen. Als jij lekker op een stoel gaat zitten kom ik wel lekker bij je op schoot zitten. Het liefst kneed ik dan ook met m’n pootjes om te laten zien hoe blij ik met de aandacht ben. Sjors is daarin tegen wel ietsje anders. Aandacht krijgen is wel 1 van z’n favoriete dingen. Maar hij houd eerder de boel allemaal van een afstand goed in de gaten (met uiteraard een oogje op mij). Wij willen hoe dan ook niet van elkaar gescheiden worden en willen het liefst samen een warm nieuw mandje.

Hieronder nog wat foto’s van ons.