Sjoerd

Sjoerd

Sjoerd zoekt zijn gouden mand!

Hey lieve mensen! Sjoerd hier, en ik wil me graag even voorstellen want ik wil jullie heel graag leren kennen.
Een klein tijdje geleden ben ik op een boot gezet naar het vaste land. Ik ben namelijk een eilandse jongen, en woonde op Ameland.
Ik had een thuis, maar ik was ineens niet welkom meer! Kunnen jullie het je voorstellen? Nou ik ook niet! Maar het was helaas wel zo; ik was niet leuk genoeg meer.
Dan moet je me dus echt leren kennen, want ik ben me een partij leuk! Maar goed, daar zometeen meer over.
Gelukkig zijn er nog wel mensen met een hart, eentje heet zelfs zo met haar achternaam en zo zorgde @LenytHart samen met de @Dierenambulance Ameland van tante Tini en Rob, dat ik van de straat afkwam. Gelukkig kreeg ik toen nog wel te eten. Maar ja, daar alleen redt je het er niet mee.
En zo werd ik eerst met de boot en toen nog op zo’n lawaaierig ding met 4 wielen naar deze hostel gereden.
Weer een hele zorg minder voor iedereen.
SjoerdMaar nu dan nog die gouden mand! Ik heb er al verhalen over gehoord, en ik kan niet wachten!
De mensen hier snapten er niets van wat er niet leuk aan mij is, en eigenlijk ben ik zelf ook heel tevreden over mijzelf; ik ben enthousiast, gek op mensen, en ben good looking. Enig “ minpuntje” is dat ik geen stopknop heb als ik ga eten, met als resultaat dat ik een beetje voller werd. Tsja, elk pondje gaat door t mondje. Toen ik moeite had om op mijn rug liggend mijn borst en buik te wassen, werd er ingegrepen. Vet balen dus, want ik eet graag, maar ik snap t wel want anders kun je me rollen straks. En nu zit ik dus op een dieet, en ipv gewoon lekker een bakje voor mijn neus, heb ik zo’n speciaal blad en dan moet ik de brokjes overal zelf uitvissen.
Ik ben natuurlijk niet meteen op streefgewicht dus dit dieet moet daarom wel worden voortgezet als ik naar mijn gouden mand verhuis. En om in conditie te blijven moet ik ook genoeg speeltjes en een klimpaal hebben, en als kers op de taart; een tuin waar ik later ook in mag. Want een eilandse jongen als ik hou je natuurlijk niet de hele dag binnen. Maar ik beloof je dat er genoeg tijd over blijft om te knuffelen! Want daar krijg ik zelf ook geen genoeg van.
En oh ja, nog een heel belangrijk dingetje; ik kan echt niet met andere katten. Ik heb t geprobeerd maar t is niet mijn ding.
Gewoon gezellig met mijn mens of mensen dat is t voor mij helemaal!