Shiva

Shiva, wat een mooie stappen heeft zij tijdens haar verblijf bij ons al gezet,

Toen ze net in onze opvang kwam was ze heel schuw en behoorlijk bang. Het liefst was zij in de buitenren te vinden. Naar binnen kwam zij eigenlijk alleen om te eten, en dan vooral als er geen mens te zien was.

Inmiddels is haar gedrag heel anders. Shiva zit vaak in onze binnenruimte. Mensen in de buurt? Dat vindt zij geen probleem meer. Zeker als er eten gegeven wordt durft zij steeds dichterbij te komen. En wordt het haar toch te druk of vindt zij het wat spannend, dan doet zij gewoon een stapje terug.

Zeker als het goed weer is, vindt zij het heerlijk om in de buitenren te liggen..

Shiva heeft een mooie en rustige uitstraling. Naar de andere katten, zeker de rustigere, is zij zeer sociaal. We zien haar geregeld in de aanwezigheid van deze katten.

De laatste tijd is zij geregeld te vinden in de buurt van Mary. Deze twee dames hebben een mooie klik en zijn qua gedrag ook in balans met elkaar. Samen naar binnen komen lopen, langs elkaar heen strijken, staartjes mooi gekruld: het is een mooi duo samen. En nog heel knap ook!

Shiva is op dit moment (nog) niet te aaien. Wij verwachten dat zij zich in een rustig en geduldig thuis nog verder zal ontwikkelen.

Omdat Shiva sociaal is naar andere katten, plaatsen wij haar niet alleen. Zij vormt een mooi duo met Mary. Het liefst plaatsen wij hen dan ook samen.

Wilt u Shiva eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Shiva

Shiva

Shiva