sheila

Sheila

Succesverhaal

Het was me wat hoor. Ik, Sheila, kwam in de opvang terecht toen ik net de trotse moeder van zeven kittenkontjes was geworden. We woonden toen nog op een terrein vlakbij een camping zonder lekker warm mandje en dat vonden de mensen daar best sneu voor ons, dus mocht ik in de opvang wonen terwijl de kontjes fijne huisjes kregen dankzij Stichting Moederloos. Ik was natuurlijk blij voor mijn spruitjes, maar ik wilde eigenlijk ook best een eigen huisje met boompje en alles.
Maar toen was daar Frank. Hij wist meteen dat hij een ondeugend feestbeest als ik in elk huishouden een aanwinst is en sindsdien woon ik zeer tevree bij hem. Ik stond in de opvang bekend als een dame van stand met een flinke eetlust – geen idee wat een ‘vreetschuur’ is, maar kennelijk ben ik er zo een – en bij mijn Frank kan ik mijn lol op. Hij koopt altijd lekkere dingen voor me en dat laat ik me goed smaken, want jongens, wat was dat ooit anders… Vroeger moest ik vechten voor een hapje en nu is alles voor Sheila! Ik heb nu zelfs een vrolijk buikje! Staat me weergaloos, al zeg ik het zelf. En omdat mijn Frank zo goed voor me zorgt, krijgt hij al mijn knuffels. Dat heeft die lieverd wel verdiend. En jullie ook, dus dikke knuf van Sheilaaaa!

Stichting Verhaal

Mijn naam is Sheila. Ik ben een echte dame. Toch heeft mijn oude baasje mij gedumpt op een vakantiepark toen ik zwanger was. Ik was zwanger van zeven kleine wondertjes. Gelukkig werd ik opgevangen door een Pools gezin en bij hun in het vakantiehuisje ben ik bevallen van mijn kindjes. Wij hebben hier een paar weken mogen logeren. Ik verstond ze niet, maar ik was blij dat zij mij en mijn kleintjes onderdak gaven. Wij hebben de rest van de maanden buiten doorgebracht en in een schuurtje geleefd en kregen van mensen op het park eten en drinken, tot een hele lieve mevrouw melding heeft gedaan van ons bestaan bij Stichting ZuiderZee Zwerfdieren.

Twee van mijn kleintjes waren al door mensen meegenomen, ze waren helemaal verliefd op ze. Ik moet ook zegen dat ik zeven prachtige kindjes op de wereld heb gezet.

Bij het vangen was een van mijn dochters verstopt, maar gelukkig is zij door die hele lieve mevrouw geadopteerd als een verjaardagscadeautje voor zichzelf! Hoe mooi is dat?

Mijn andere vier kindjes zijn naar een gastgezin gegaan van kittenopvang moederloos. Drie zijn al geadopteerd en mijn dochter Lily zoekt nog een huisje.

Ik ben ook op zoek naar een liefdevol huis. Ik ben heel sierlijk en elegant, al zeg ik het zelf, en in de hostel wonen is voor een tijdje wel prima aangezien ik onderdak heb en te eten en drinken krijg. Ik ben ondertussen ook gesteriliseerd, geënt en gechipt. Maar ik vind het hoogstpersoonlijk een beetje te druk tussen al die katten. Een of twee kan ik nog wel handelen, maar het is hier echt volle bak.

sheilasheila