Shadow

Shadow

Succesverhaal

Lieve mensen,
Wat heb ik het getroffen! mijn 2 eigen lieve mensen en een nieuw poezenvriendinnetje Mimi.
Mimi en ik delen een gezamenlijk verleden, want beiden hebben wij in de hostel gewoond, voor Mimi is dit alleen weer een poosje terug.
Ik kwam aan in mijn nieuwe gouden mand en voelde me meteen thuis!
Voor Mimi was t even wennen en ze blies wel wat, maar eigenlijk stelde het niet zo veel voor, en al snel ging ze over stag.
Mijn mensen die begrepen wel hoe dat zat en dus kreeg Mimi ook extra aandacht. En nu ziet ze me niet meer als een bedreiging, maar een aanwinst????. Ja, waar ik ben nu, daar is Mimi ook!
Wat ik echt helemaal geweldig vind dat zijn de schoten van mijn mensen, zodra er een vrij kom, dan hup! Krijg je mij er voorlopig niet meer af! En daar moet natuurlijk ook flink bij geknuffeld worden! Want ik ben gek op mijn mensen!????
Ook Mimi ziet nu dat t daar heerlijk toeven is. Enigszins verlegen als ze is, samen ondernemen we leuke dingen, dan daag ik Mini een beetje uit en dan gaat ze ook een beetje los.
Met mijn charmes heb ik Mimi af en toe wat over de drempel geholpen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.
Mimi en ik zijn 2 pootjes op 1 kattenbuik, en de tijden van blazen zijn verleden tijd. In plaats daarvan krijg ik nu soms een kopje.
Na een best wel zware tijd, kan ik nu zeggen dat ik nu weer helemaal gelukkig ben!!
Pootjes van een blije
Shadow????????


Stichting verhaal

Alweer een trieste reden waarom deze twee in de hostel zijn beland. Hun eigenaresse is overleden en niemand wilde de zorg voor hen op zich nemen.
Ongelooflijk, want het zijn enorme lieverds. Spoeky, is een donkere lapjespoes. Al wat op leeftijd, zo’n 13, 14 jaar. Ze heeft een vergrote schildklier en heeft daarom medicatie en speciaal voer.
Shadow is een zwart met witte kater van een jaar of 8-10.
Voor deze beiden zoeken we een warm thuis waar ze samen nog een mooi leven krijgen. We denken aan een stel (evt. met oudere kinderen) die voldoende tijd en aandacht voor ze hebben. En een veilig plekje waar ze ook een frisse neus kunnen halen en/ of van het zonnetje genieten. Dit kan ook een (afgeschermd) balkon zijn.
We weten zeker dat Spoeky en Shadow een boel liefde terug te geven hebben!
Ze zijn op mensen gesteld en knuffelig! Spoeky’s motortje draait hierbij op volle toeren????.