selah

Selah

Succesverhaal

Kattebel van Selah:
“Wat. Een. Feest. U kent mij nog van mijn relaas over mijn vorige leven in de parkeergarage van de Deen, waar ik met mijn kleine moepeltjes maar moest zien hoe ik moest overleven. Ik heb het me nu voor elkaar zeg! Ik had het al gezellig in de opvang, maar nu ben ik echt in de kattenhemel beland.
Ik woon nu bij mijn Cees en Pieta in Emmeloord en die zijn zo lief! Tuurlijk, in eerste instantie vond ik het allemaal eng en bleef ik mooi semi-verstopt op een stoel onder de tafel liggen om de zaak eens even rustig te bestuderen, maar al snel was ik niet meer bij mijn mensen weg te slaan. Ze brengen me speelgoed en lekker eten en aaitjes en daar kan ik geen genoeg van krijgen. Ik had geen idee dat een kat ook zó kon leven zeg!
Om ze te belonen voor hun goede zorgen kom ik zo nu en dan bij mijn Cees en Pieta in de stoel zitten en ook help ik ze een pootje bij het lezen van een ding wat ze hier een ‘krant’ noemen. Kortom; zo ging ik van een koude parkeergarage naar de kattenhemel op aard. Ik hoop dat mijn opvangmaatjes het ook ooit zo treffen als ik!

Stichting Verhaal

Selah is hier binnengekomen door een actie van ons Vangteam in garage van Deen Supermarkt!
Dankzij ons vangteam en hun enorme inzet zijn er afgelopen week uit de parkeergarage naast de Deen weer een moederpoes en 5 kittens gered!
Het Vangteam bestaat uit vrijwilligers van Stichting ZuiderzeeZwerfdieren en
Kittenopvang Moederloos.
Zij vangen de zwerfkatten en brengen hen dan onder in de opvang.
Deze grote kattenvrienden zaten afgelopen week meerdere dagen te wachten, en trotseerden kou en regen!
Net zolang tot de moeder en alle 5 kittens van 8 weken oud gevangen waren en konden worden onder gebracht in de opvang.
Om de kittens goed te laten socialiseren zijn deze onder gebracht in gastgezinnen.
De moederpoes zit inmiddels bij ons in de hostel en kan nu tot rust komen, aansterken en medisch onderzocht worden. Als alles dan in orde is, dan wordt het zoeken naar een gouden mand!
We stellen deze moeder daarom maar meteen aan jullie voor;
Ze heet Selah en is ondanks dat ze reden genoeg zou hebben, haar vertrouwen in mensen nog niet kwijt.
Ze is een cyperse poes met wat kleuren door haar vacht.
Het is een enorm aanhalige poes, de spinmachine draait bij haar op volle toeten en ze is dol op aandacht en erg lief!img-20161219-wa0011 img-20161219-wa0013