Sara

Sara is geadopteerd!

Mensen die regelmatig op onze website kijken zal het niet ontgaan zijn dat Sara al een tijdje bij ons zit. Misschien denkt u dat er iets mis is met Sara, omdat zij al zo lang bij ons is.

Nou, er is helemaal niets mis met Sara. Zij laat zich door de vaste vrijwilligers maar al te graag aaien en aanhalen. En het is zo’n lief poesje, dat zo intens geniet van deze momentjes. Echt een dropje. Zij is alleen erg eenkennig. Dat betekent dat zij zich verstopt als er een vreemde binnen komt om pas weer tevoorschijn te komen als de kust in haar beleving weer veilig is. Dit maakt het buitengewoon lastig om adoptanten voor haar te vinden. Want zij laat zich eenvoudigweg niet zien. Toch weten wij zeker dat zij haar vertrouwen helemaal zal geven als zij haar eigen mensen heeft.

Sara heeft bij ons vriendschap gesloten met Eagle. Wij zouden deze twee poesjes dan ook heel graag samen plaatsen.

Wij zoeken voor Sara rustige mensen met geduld. Sara is een heel lief katje en met geduld en liefde zal zij steeds meer gaan opbloeien.

Wilt u kennis maken met Sara? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.