Saartje

Saartje

Succesverhaal

Kattebel van Gambi (nu Maddox) & Saartje:
“Soms heb je dat: vriendschap op het eerste gezicht. Dat heb ik met mijn vriendin Saartje. Zij en ik ontmoette elkaar in de opvang en dat was meteen twee katten in het bakkie! Op een dag kwamen er mensen bij mij op bezoek – om te kijken of ik misschien bij hen mocht wonen, weet ik nu – en was ik me net aan het vermaken met Saartje. Nou, de mensen vonden ons een komisch duo en besloten meteen dat niet alleen ik maar ook mijn Saartje bij ze mochten intrekken.
Sindsdien is ons leven een groot feest! Iedereen hier is dol op ons en we mogen ALLES. Zowat bijna alles dan. We zitten graag bij ons gezin en die mogen ons dan aaien en alles. Of in elk geval: mij mogen ze aaien. Ik plaats de handjes precies waar ik ze hebben wil en daar aaien ze me dan, heel lief.
Mijn Saartje wil altijd zelf kiezen wanneer ze geaaid wordt. Vind ik heel raar, want je wil toch de hele dag geaaid worden? Ik wel! Maar zij bepaalt en als zij bepaalt dat er een aaitje mag komen, komt er ook echt een aaitje. Ik zei toch al dat ons gezin heel lief is, maar echt. Als ik hen was zou ik zeggen: luister Saartje met je attitude, als wij jij willen aaien word jij gewoon geaaid, punt. Ze houden zoveel van Saartje dat ze zich schikken naar haar wensen.
Maar van mij houden ze het meest. Tenminste, dat denk ik, maar Saartje denkt dat ze het meest van haar houden. Maakt ook niet uit, samen zullen we alles delen, zelfs de liefde.”


Stichting foto’s
SaartjeSaartje