Rufus GERESERVEERD

Wie wordt er nou niet blij van het zien van het guitige koppie van Rufus?! Dit nog jonge katertje verblijft sinds januari 2024 bij ons in de opvang. De eerste paar weken vond Rufus het helemaal niet zo leuk. Hard blazen als je dichtbij kwam, daar was hij goed in. Op de momenten dat hij dacht dat niemand keek, kon hij heerlijk spelen en zijn hok op stelten zetten. Sinds het moment dat Rufus los tussen de andere katten mocht, is hij een veel blijere kat geworden. De andere katten vindt hij voor het overgrote deel geweldig. Hij zoekt heel duidelijk contact met de andere katten. Dit doet hij op een manier die niet te missen is: erbij gaan staan, tegen ze aan schurken, ze wassen. En de beste beloning die Rufus kan krijgen is dat er kopjes aan hem teruggegeven worden en de wasbeurt ook zijn kant op komt. En als het dan helemaal een geslaagde dag is, dan wordt er lekker gespeeld of mag hij fijn samen in een mandje liggen.

Rufus plaatsen wij dan ook niet alleen. Er zijn meerdere katten in onze opvang met wie hij zou kunnen verhuizen naar een eigen gouden mand. Een van zijn favorieten en zijn grote voorbeeld, dat is Donder.

Rufus is (nog) niet te aaien. Door zijn nog jonge leeftijd is er qua groei en ontwikkeling nog heel veel mogelijk.

Wilt u Rufus eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rufus

Rufus

Rufus