Rood en Zwart

Succesverhaal

Met veel verdriet hebben de vorige eigenaren afscheid genomen van Rood en Zwart. Maar ze hebben gelukkig een nieuw huisje gevonden bij lieve mensen. Net na de verhuizing zaten ze nog onder de bank, maar we verwachten dat zij al snel op hun gemak door het huis heen lopen.

Huisje gezocht verhaal

In 2021 kwamen Rood en Zwart in ons hostel nadat hun vrouwtje overleden was. Dit was voor hen natuurlijk heel verdrietig en wij konden goed merken dat beide katjes aangeslagen waren door het verlies van hun mevrouw. Gelukkig kwam er in april een jong stel met een groot kattenhart dat het tweetal adopteerde.

Maar wederom sloeg het noodlot toe. Na de geboorte van hun baby, blijkt deze vreselijk allergisch te zijn voor katten. Met heel veel pijn in het hart hebben de mensen van Rood en Zwart daarom besloten om een ander huisje voor hen te zoeken. Dit is iets wat niemand had kunnen voorzien en wat niemand had gewild. Maar helaas, dit soort dingen gebeuren.

Daarom zijn wij op zoek naar een fijn nieuw thuis voor dit tweetal. Beide katten zijn ontzettend lief en enorme knuffels. Zij houden van spelen en gaan ook graag naar buiten in de tuin. Zij blijven wel altijd in de buurt en verlaten de tuin eigenlijk niet.

Voor Rood en Zwart zoeken wij rustige mensen die veel thuis zijn en die het fijn vinden om hen de aandacht te geven die zij verdienen. De liefde wordt gegarandeerd geretourneerd door dit lieve tweetal. Een tuin is fijn. Liever geen jonge kinderen. Oudere kinderen zijn geen bezwaar.

Rood en Zwart verblijven nog bij de adoptanten die in de buurt van Leiden wonen. Een kennismakingsgesprek zal dan ook daar gepland worden.

Rood

Zwart