Rodi

Rodi

Succesverhaal

Kattenbelletje van Pien en Toby (voorheen Rodi)❤️❤️:
‘Hoi, Pien en Toby melden zich voor de kattenbel. Ik ben Pien en ik doe namens ons het woord, Toby ligt namelijk lekker op de bank bij de nieuwe mensen te slapen…ssst…
Wij hebben dus onze gouden mand gevonden en wát voor eentje. We wonen samen met een paar superlieve mensen en ook nog eens met elkaar.
Na de verhuizing was het natuurlijk even wennen aan onze nieuwe omgeving. Toby heeft daar iets langer over gedaan dan ik. Ik rende al lekker op en neer terwijl Toby af en toe een snoepje kreeg en zo ook steeds meer durfde. Nu is de bank de grote favoriet en wordt er volop genoten.
Ik ben zelf gek op spelen met een balletje maar af en toe pest ik Toby ook wel een beetje. Of nou ja…plagen eigenlijk. Soms krijg ik een speelse tik terug, maar dat vind ik helemaal niet zo erg.
In de ochtend en in de avond krijgen we de kriebels in onze kattenkonten en dan rennen we als een gek achter elkaar aan, wat een lol!
En wat een geluk dat dit allemaal mag van onze mensen. Wij mogen lekker onszelf zijn en we genieten hier hartstikke van, we zijn bofkonten!
Oh ons renkwartiertje komt er weer aan, groetjes en tot snel!
Speelse rengroetjes van Pien en Toby”


Stichting verhaal

Graag willen we Rodi al onder de aandacht brengen, ondanks dat deze 2 jarige cyperse kater nog herstellende is van een flinke wond in zijn nek.

Rodi is gevonden door de Dierenambulance Noord Veluwe en bleek helaas geen baasje te hebben. De wond in zijn nek was behoorlijk, maar ondanks dat is Rodi super sociaal en heel aanhankelijk en lijkt hij weinig last te hebben van zijn wond (waarvoor hij natuurlijk behandeld wordt).

Rodi geniet enorm van aandacht, dus een baasje met veel knuffeltijd zou hij wel heel erg fijn vinden!

Verder zoekt Rodi een huis met tuin, (oudere) kinderen in het gezin, ook geen probleem voor deze man.

Wie wil hem eens ontmoeten? U bent van harte welkom. Rodi kijkt er naar uit!!

RodiRodi