rocky

Rocky

Rocky, onze grote vriend en FIV-lotgenoot van Snowie, Oscar en Mickey, heeft een nieuwe beste vriendin gevonden in de gedaante van Cynthia. Hij is dolgelukkig met zijn nieuwe personeel en vindt zijn nieuwe harige collega’s ook best te pruimen, zo fluisterde hij ons toe.

“Mijn nieuwe mevrouw, die al een FIV-kat heeft, hoorde van mijn vriendin Birgit dat er in de opvang een aantal knappies zaten met hetzelfde euvel. Ze nam een kijkje, en u raadt het al: ze was op slag verliefd op me.

9 augustus was het zover en kwam ze me ophalen. Eenmaal in m’n nieuwe huisje vond ik alles kattespannend. Vooral die ene enorme hond. Die moet wel even weten wie er vanaf nu het sjefke is, dus daar moet ik nogal eens tegen blazen. Er loopt hier onder anderen ook een rood-witte kater genaamd Dinky rond en die is lekker zacht, dus daar ga ik graag bij relaxitaxiën. Hij is lief en een echte cool cat. Ook is er een grijs-witte kat die mij nog een beetje uit de boom moet kijken, maar ik geef het een week of wat en die is ook Team Rocky hoor, wacht maar!

En mijn nieuwe mensen? Die vind ik het allerliefst, dus mogen ze met me knuffelen en eten voor me maken. Nu vond ik het in de opvang heel gezellig hoor, begrijpt u me niet verkeerd, maar ik ben heel blij dat ik nu eindelijk mijn eigen huis en mensen heb.

Rocky-fans, ik groet u vanuit mijn mandje in mijn nieuwe ca(t)sa. Toedeloetjes!!”