Reggie

Reggie

Succesverhaal

Kattebel van Reggie:
“Dag poes! Ik heb niet heel lang in de opvang gezeten, maar ik heb daar alleen maar vrienden gemaakt en niet alleen onder de mensen en mijn soortgenoten, maar zelfs met een echte hond was het dik aan. Ik kan het eigenlijk met iedereen wel leuk vinden, ook met mijn nieuwe mensen en mijn mini-mens.
Nou ja, met iedereen… Er vliegt hier ook een prooi rond en die mag mij niet zo, maar ik vind de prooi wel heel leuk. En waarschijnlijk lust ik die rauw. Maar ik mag helaas geen hapje nemen, ik denk dat mijn mensen dat vliegding te leuk vinden om aan mij te geven. Flauw, maar ik moet ook door met mijn leven.
Geen enkel probleem trouwens, want mijn leven liegt er niet om. Ik raad iedereen mijn leven aan, zelfs. Heerlijk heb ik het hier, alles is mijn favoriete plekje, maar het allerliefst lig ik op mijn mensen want die kriebelen me ook nog zo lekker. Elke dag is het feest en ik speel me helemaal kapot. Mijn lievelingsstreek voer ik uit als mijn mensen van de trap komen. Dan verstop ik me als een tijgerReggie in de gang en als ze dan bij de laatste trede zijn MAAK IK EEN SCHIJNBEWEGING NAAR HUN VOETEN. Dan schrikken ze, maar ik ben lief hé, dus ik doe maar alsof: ik ren daarna keihard de woonkamer in. Lachen man. Ik ben me er 1.
Volgens mijn mevrouw wordt het binnenkort nog leuker want als het mooi weer is mag ik zelfs naar buiten! Als ik daar een vliegding te pakken krijg, zal ik ‘m toch wel mogen houden, toch..? Als ik ‘m dan deel met mijn mini-mens, dan zeker, toch? Toch, mensen, toch..?”

Reggie

Reggie

Reggie

Reggie