Ravi

Kleine Ravi is in januari 2024, tegelijk met meerdere katten, bij ons in de opvang gekomen. In de tijd dat zij nog niet los tussen de andere katten mocht, zat zij samen met de ook nog jonge Pearl. Sinds zij de hele opnameruimte en buitenren tot haar beschikking heeft, zijn zij minder vaak samen te vinden. Ravi vindt het allemaal wat spannender dan Pearl.

Ravi ligt vaak in de buitenren, op een hoog plekje. Haar ligplekjes deelt zij veel met andere katten. Ze lijkt de steun van andere katten dan ook echt te zoeken en ligt zo goed als tegen ze aangeplakt. Dat lijkt haar een veiliger gevoel te geven.

Ravi is (nog) niet aaibaar. Door haar nog jonge leeftijd is er qua groei en ontwikkeling nog heel veel mogelijk. Daardoor, en omdat ze sociaal is naar andere katten, plaatsen wij haar niet alleen plaatsen. Er verblijven in onze opvang meerdere katten met wie zij zou kunnen verhuizen naar een eigen huis. Heeft u al een andere sociale, jonge kat in huis? Dan zou Ravi daar misschien wel een maatje in kunnen vinden waaraan zij zich kan optrekken en van wie zij het sociale gedrag kan afkijken.

Wilt u Ravi eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ravi

Ravi