Puma

Succesverhaal

Puma had tijdens zijn verblijf bij ons al snel alle harten gestolen. Het is dus niet verassend dat hij zijn gouden mand gevonden heeft bij een van onze vrijwilligers. Puma was al heel snel op zijn gemak en zat de zelfde avond al op schoot. Niet lang daarna had hij ook het bed gevonden. We kunnen wel zeggen dat hij een heerlijke gouden mand heeft gevonden.

Huisje gezocht verhaal

Hoewel de omstandigheden waaronder Puma bij ons kwam verdrietig waren, stal hij ieders hart. Met zijn grappige kopje, zonder oortjes. Maar vooral met zijn karakter. Met zijn zachte stemgeluid laat hij weten dat hij wel wat aandacht wil en als er dan geaaid wordt geniet hij met volle teugen. Hij vindt het heerlijk om lekker geborsteld en gepamperd te worden. Dan ligt hij te rollen van plezier en gaat zijn motortje aan. Zijn gebit is gedaan en hij heeft nog wat andere medische behandelingen ondergaan. Het gaat weer helemaal goed met hem.

Wie wil deze lieverd een fijn huisje geven? Hij kan bij andere katten, mits deze zelf ook sociaal zijn, bij honden en bij rustige kinderen.

Puma