Puck

Puck

Puck is grootgebracht bij een gastgezin maar doordat de nieuwe kittens voor dit jaar weer binnendruppelen stapt hij samen met zijn broer Bengel over naar onze hostel bij de andere katten.

Puck is een zwart/witte kater met een witte streep over zijn koppie. Puck is nog steeds een beetje boos op de wereld, behalve op zijn broer Bengel en de andere katten binnen het gastgezin. Die zijn ok. In de kattengroep is hij namelijk heel sociaal. Maar kom je als mens te dichtbij dan stampt hij met zijn pootjes en spuugt en blaast naar je.

Dat maakt indruk. En dat is nou net zijn bedoeling.

Puck aanraken is dan ook echt een No Go! Maar bij het gastgezin kwam hij toch steeds vaker naar beneden om snoepjes te halen.

Net als Bengel zoekt Puck een mens die heel veel geduld heeft en het ook ok vindt als Puck niet echt sociaal wordt en dat de kans erin zit dat je hem nooit kan aaien.

Puck en Bengel zouden het ook goed doen bij mensen die een manege, boerderij of grote tuin met grote schuur hebben waar ze mogen leven en in de gaten gehouden worden. Waar ze eten en drinken krijgen en veilig overdekt kunnen wonen. Als tegenprestatie zorgen zij ervoor dat u geen last van muizen hebt.

Omdat hij nu net bij ons in de hostel zit is het even afwachten hoe hij zich gaat ontwikkelen tussen de andere katten. Een update volgt.

Wilt u Puck toch alvast eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.