polly

Polly

Succesverhaal

“Deze gestreepte tweeling gaat als een trein! Oké, Polly en ik zijn officieel geen tweeling, maar gevoelsmatig wel en daar gaat het om, toch? Je snapt dat wij dan ook regelmatig een vreugdedansje doen dat we samen, jawel samen, een heerlijk thuis hebben gekregen. Mijn hobby is lekker op schoot kruipen en dan heeeel lang geaaid worden en dat doen mijn mensen heel vaak. Ge. Niet. En.
Ik schrik heel af en toe nog wel eens van onverwachte zaken als geluiden of lopende vreemden, maar al bijna niet meer. Ik ben dapper. En stoer. Mijn zuster van een andere moeder Polly is niet half zo stoer als ik, maar ze wordt elke dag dapperder. Ik durf te zeggen dat het door mij en mijn stoerheid komt dat ook zij steeds minder schrikkerig is, maar het heeft ook veel met onze nieuwe mensen te maken. Ik ben ook maar een kat en kan niet in mijn eentje goedmaken wat mensen haar vroeger hebben aangedaan, daar zijn mensen voor nodig. En onze mensen kunnen dat.
Ze zijn heel trots op ons, want we wonen hier nog maar zes weken en gaan nu al kattensprongen vooruit. Goed he! Mijn Polly was nooit echt een knuffelkat, vanwege haar bangebroekjes, maar nu durft ze op de bank rustig naast onze mensen te liggen om geaaid te worden. Ik roep al tijden tegen haar dat dat het allerfijnst is dat er bestaat, maar Polly is nu eenmaal van de categorie: eerst zien, dan geloven. Nu gelooft ze ein-de-lijk. Hoezee!
Wat wij zoal doen de hele dag? We zijn poezedrukmet het liquideren van onze speelmuis en Polly heeft ontdekt dat ze dol is op kijken naar de grote doos met plaatjes die hier staat. Als er natuurplaatjes te zien zijn, is Polly niet voor dat ding weg te meppen. Binnenkort mogen we naar buiten om echte natuurplaatjes te zien en we kunnen alvast niet wachten. Echt hoor, we hebben het hier zeldzaam getroffen, dus PollyShimmy-fans: geen zorgen, het is hier fantastisch!


Stichting verhaal

Inmiddels zit de 4 jarige Polly alweer een jaar bij ons en is de langst zittende bewoner op dit moment. Ondanks dat Polly al vaak op facebook heeft gestaan, is er helaas nog steeds geen gouden mandje voor Polly gevonden. Misschien komt het wel omdat Polly zichzelf niet graag op de voorgrond zet. Maar als je eenmaal Polly in haar prachtige groene ogen hebt aangekeken en haar prachtige karakter hebt gezien ben je verkocht.
Polly was een jaar geleden nog een vrij angstige poes. Inmiddels is ze het leven in het hostel wel gewend en gaat lekker haar eigen gangetje. Waar ze in het begin niet benaderbaar en angstig was, is dat nu wel anders. Zo komt ze nu, als ze er zin in heeft, rustig naar je toe en wil ze wel een aai over haar bol krijgen. Polly is een echte “katten-kat”. Ze vindt het heerlijk om rondjes te draaien om andere katten heen en vaak op dat soort momenten kun je haar dan ook aaien. Pukkie en Shimmy zijn haar grootste vriendjes en met name Shimmy heeft er voor gezorgd dat ze uit haar isolement is gekomen. We willen Polly dan ook dolgraag samen met lieve Shimmy plaatsen, omdat ze zich bij hem echt op haar gemak voelt!

Verder is Polly gewoon een heerlijke ondeugende en speelse kat. Ze komt graag buiten, is geregeld in de ren te vinden.Een ren of afgesloten tuin is dus wel een must voor deze dame.Wie gunt Polly het gouden mandje waar ze al zolang op wacht of wil een keer komen kennismaken? Zo kan jezelf zien wat voor lief hartje Polly heeft .

polly